Τεν Χαγ: «Μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο»

Ο Έρικ Τεν Χαγ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε πως θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το Carabao Cup τον περασμένο Φεβρουάριο. Παράλληλα, τόνισε πως η επιστροφή της ομάδας του στο Champions League είναι ένα σημαντικό βήμα, που έγινε τη φετινή σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Τεν Χαγ δήλωσε: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι μεγάλη και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και να δώσουμε στους εαυτούς μας την καλύτερη ευκαιρία να πάρουμε το κύπελλο».

Στη συνέχεια, έκανε ειδική αναφορά στην επιστροφή των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League: «Ακόμα δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε, αλλά επιστρέφουμε στο Champions League και νομίζω ότι αυτό ήταν ένα πραγματικά σημαντικό βήμα. Μπορούμε να κατακτήσουμε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας και να μην τραυματιστούμε. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της αγγλικής ομάδας: «Είμαι άνετα εδώ. Θυμάμαι ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά έχουμε φτιάξει μια ομάδα με καλό πνεύμα, δουλεύουμε καλά στο προπονητικό γήπεδο και έχουμε αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.