Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προσγειώνεται Ολντ Τράφορντ ο Κιμ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στο να εξασφαλίσει την υπογραφή του αμυντικού της Νάπολι, Κιμ-Μιν-Τζάε και θα ολοκληρώσει μια μεταγραφή 58 εκατομμυρίων ευρώ στις αρχές Ιουλίου.

Ο διεθνής της Νότιας Κορέας εντάχθηκε στη Νάπολι μόλις το περασμένο καλοκαίρι, αλλά μια ρήτρα στο συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές της Serie A τον καθιστά διαθέσιμο για συλλόγους εκτός Serie A για περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ. Ο διευθυντής της Νάπολι, Κριστιάνο Τζιουντόλι, εξήγησε πριν από λίγους μήνες ότι η ρήτρα ισχύει μόνο τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου και ότι το κόστος μεταγραφής εξαρτάται από τα έσοδα του συλλόγου που θα την ενεργοποιήσει.

Η Il Corriere dello Sport επιβεβαιώνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα, επομένως αναμένεται να οριστικοποιήσει την υπογραφή του τις πρώτες δύο εβδομάδες του Ιουλίου. «Ο Κιμ θα φύγει ακριβώς τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αξίας 58 εκατομμυρίων ευρώ», έγραψε η έντυπη έκδοση της εφημερίδας της Τετάρτης (24/5). Ο Κιμ μπήκε στη Νάπολι από τη Φενερμπάχτσε για μόλις 18 εκατομμύρια ευρώ πριν από ένα χρόνο, αντικαθιστώντας τον Καλιντού Κουλιμπαλί που πήγε στην Τσέλσι. Έχει παίξει 44 παιχνίδια αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας δύο γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.