Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουν. 0-1: Με Κασεμίρο αλλά και ντε Χέα… (hls)

Δεν ήταν γοητευτική, αγχώθηκε αλλά πέτυχε το στόχο της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εις βάρος της Μπόρνμουθ και διατήρησε έναντι της Λίβερπουλ τον πρώτο λόγο για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν

Μονόπλευρο ήταν το βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό ήταν εμφανές από τα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπόρνμουθ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία, περιορίσαν σε δευτερεύοντα ρόλο τα “κεράσια” και άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό βολέ του Κασεμίρο στο ένατο λεπτό. Ο Βραζιλιάνος πέτυχε το τρίτο του τέρμα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ και δεύτερο εις βάρος της Μπόρνμουθ, καθώς είχε σκοράρει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Μάλιστα με το τέλος του ματς μοιράζεται τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτησης με τον Νταβίντ ντε Χέα, ο οποίος με δύο σπουδαίες επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο υπερασπίστηκε το προβάδισμα της ομάδας του.

Ήταν όμως ένα προβάδισμα το οποίο δεν κατάφερε να μεγαλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δε μπόρεσε να μετουσιώσει την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας σε ποιοτικές τελικές προσπάθειες, με εξαίρεση εκείνη του Μπρούνο Φερνάντες στο 75ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ πέτυχε την 40η νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις, η καλύτερη επίδοση σε μία σεζόν μετά από τις 46 την περίοδο 2008/09, την ώρα που η Μπόρνμουθ επιβεβαίωσε με την εικόνα της σε ακόμη ένα ματς ότι δικαίως θα είναι και του χρόνου στην παρέα των μεγάλων στην Αγγλία. Μπρουκς και Μουρ είδαν το Ντε Χέα να πραγματοποιεί σπουδαίες επεμβάσεις για κρατήσει για 17η φορά φέτος την εστία του ανέπαφη και τη Μπόρνμουθ μακριά από την ισοφάριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.