Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας 1-0: Ρεκόρ του Κέιν και επιστροφή στις νίκες (hls)

Το ιστορικό γκολ του Χάρι Κέιν (209) έκανε την διαφορά στο Βόρειο Λονδίνο με την Τότεναμ να επιστρέφει στις νίκες ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές.

Στις καθυστερήσεις ο Χάρι Κέιν άνοιξε το σκορ με ακόμα μια κεφαλιά (10η στην σεζόν – ρεκόρ) μετά την ασίστ του Πέδρο Πόρο και έφτασε τα 26 φετινά στο πρωτάθλημα, 28 σε όλες τις διοργανώσεις. Ιστορικό Ρεκόρ για τον αρχηγό των Λονδρέζων που ξεπέρασε τον Γουέιν Ρούνεϊ με το γκολ νούμερο 209 σε 317 εμφανίσεις στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. 11ο γκολ σε 20 ραντεβού απέναντι στην Πάλας, 8ο στα τελευταία 7!

Η Τότεναμ πάντα επικίνδυνη στις στατικές φάσεις είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Κρίστιαν Ρομέρο στο 17ο λεπτό και ένα σουτ με τον Χόιμπερ. Η Πάλας δεν φάνηκε απειλητική και δεν ενόχλησε τον Φόρστερ που θα παίξει μέχρι τέλους λόγω της απουσίας του Λορίς που χάνει την σεζόν. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πάλας μπήκε καλύτερα και είχε τρεις καλές στιγμές μέσα σε διάστημα 7 λεπτών. Η Τότεναμ είχε την καλύτερη της ευκαιρία με τον Σον που τον σταμάτησε ο Τζόνστον και μέχρι το τέλος διαχειρίστηκε το σκορ και γύρισε στις επιτυχίες. Η Τότεναμ για 6η φορά τα τελευταία δέκα χρόνια κερδίζει μέσα – έξω την Πάλας με τον Χότζον να έχει μόλις 2 νίκες σε 23 ραντεβού απέναντι στους Σπερς.

Τότεναμ (Ράιαν Μέισον): Φόρστερ, Λανγκλέ (88′ Ντάιερ), Ρομέρο, Ντέιβις, Έμερσον, Πόρο, Χόιμπερ, Σκιπ, Σον (89′ Ντανζούμα), Ριτσάρλισον (79′ Κουλουσέφσκι), Κέιν

Κρίσταλ Πάλας (Ρόι Χότζον): Τζόνστον, Γουόρντ, Άντερσεν, Γκέι, Μίτσελ, Ντουκουρέ, Σλουπ (74′ Χιουζ), Ολίσε, Έζε, Ζάχα, Αγιού (84′ Εντουάρντ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.