Λιντς-Λέστερ 1-1: Μοιραίος ο Μπάμφορντ, σωτήρας ο Βάρντι (hls)

Σε μία αναμέτρηση με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στην ουρά της βαθμολογίας, Λιντς και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο "Έλαντ Ρόουντ" στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής.

Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Χάβι Γκράθια, ήταν ο Πάτρικ Μπάμφορντ, καθώς έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 90ο λεπτό να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες, έχουν από τις χειρότερες άμυνες εφέτος στην Premier League, λειτουργησαν πολύ καλά ανασταλτικά στο πρώτο ημίχρονο, σε ένα ματς με πολύ πάθος, κυρίως από τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να βρουν το πολυπόθητο γκολ στη μοναδική τους τελική στην εστία, στο 19ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Χάρισον, με ωραία κεφαλιά ο Σινιστέρα έγραψε το 1-0. Ο Κολομβιανός στη συνέχεια τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Σάμερβιλ.

Στην επανάληψη η Λιντς έπαιξε πολύ παθητικά και το “πλήρωσε” με τον Τζέιμς Βάρντι που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι να πλασάρει άψογα τον Μελιέ για το τελικό 1-1. Η Λιντς έχει κερδίσει πλέον μόνο μία από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις την Λέστερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.