Λέστερ-Γουλβς 2-1: Νίκη μετά από 2,5 μήνες και βαθιά ανάσα (hls)

Μετά από σχεδόν 2,5 μήνες και 9 αγωνιστικές με έναν μόνο βαθμό, η Λέστερ επιβλήθηκε 2-1 της Γουλβς και βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην ισοβαθμία με την Έβερτον.

Η νίκη ήταν επιτακτική ανάγκη για την Λέστερ, η οποία μετρούσε 8 ήττες και 1 ισοπαλία από τις 11 Φεβρουαρίου όταν και είχε επιβληθεί 4-1 της Τότεναμ. Η Γουλβς πάντως μπήκε καλύτερα στο ματς, προηγήθηκε 0-1 με το δεξί του Κούνια στο 13′ και είχε φάσεις με Ντόσον και Σαράμπια για να πετύχει και δεύτερο γκολ.

Κόντρα στη ροή του ματς η Λέστερ κέρδισε πέναλτι στο άτσαλο μαρκάρισμα του Σα στον Βάρντι και ο Ιχεανάτσο ισοφάρισε στο 37′. Το πρώτο μέρος έκελισε με μια ευκαιρία για τον καθένα, αλλά Σαράμπια και Ιχεανάτσο δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Η Λέστερ μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με τη φρεσκάδα του Ντιούσμπερι Χολ που ήρθε από τον πάγκο, έχασε 2 ευκαιρίες στο 50′ και το 57′. Στο 67′ το δυνατό σουτ του Τσαγκλάρ είχε απάντηση από τον Σα, αλλά ο Πορτογάλος δεν κατάφερε α αντιδράσει στο πλασέ του Καστάνιε μετά την εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και την ασίστ του Κρίστιανσεν στο 76′.

Η Γουλβς προσπάθησε στη συνέχεια αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος. Πλέον στην ουρά τους 5 τελευταίους χωρίζουν μόλις 5 βαθμοί με τη μάχη να παίρνει φωτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.