Φούλαμ-Γουέστ Χαμ 0-1: Νίκη-“χρυσάφι” με αυτογκόλ Ριντ (hls)

Τεράστια σε σημασία η νίκη της Γουέστ Χαμ στο “Κρέιβεν Κότατζ”

Η Γουέστ Χαμ είχε μόνο μία εκτός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα μέχρι τώρα, τη νίκη που είχε κάνει τον προηγούμενο Αύγουστο, στις 28 του μήνα, στο παιχνίδι με την Αστον Βίλα. Από τότε, ακολούθησαν 11 παιχνίδια εκτός έδρας (8 ήττες και 3 ισοπαλίες) και η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες δεν είχε καταφέρει ούτε να πάρει τρίποντο αλλά ούτε και να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Το κατάφερε στην έδρα της Φούλαμ. Και τη νίκη πήρε και το”μηδέν” έμεινε στην εστία με αντίπαλο τη Φούλαμ που απόντος του τιμωρημένου αρχισκόρερ της, του Μίτροβιτς (εξέτισε τη 2η από τις 8 αγωνιστικές ποινής μετά την αποβολή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) δεν είχε τον τρόπο να γίνει πολύ επικίνδυνη παρά το ότι το παιχνίδι ήταν -στο μεγαλύτερο διάστημα- πάνω από 75% ποσοστό κατοχής μπάλας για τους γηπεδούχους. 

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες με αυτή τη νίκη πήγε στους 30 βαθμούς, στην 30η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και συνεχίζει την προσπάθειά της να φύγει από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Γουέστ Χαμ πήρε τη νίκη με το αυτογκόλ του Ριντ ο οποίος στο 24’ στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα από το γύρισμα του Μπόουεν, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. 

Η Φούλαμ στο πρώτο μέρος μόνο μία φορά, έγινε επικίνδυνη στο 39’, με ένα καλό σουτ του Ρόμπινσον που έστειλε την μπάλα άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο παρά το ότι ο Μάρκο Σίλβα (τιμωρημένος και αυτός, από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) έβλεπε το παιχίδι από την κερκίδα, έκανε αλλαγές και πέρασε στο παιχνίδι τον Σόλομον και τον Κέρνεϊ. 

Η Φούλαμ είχε το ποσοστό κατοχής μπάλας αλλά την ευκαιρία η Γουέστ Χαμ την έκανε με τον Ίνγκς που τον νίκησε ο Λένο στο 55′.

Η Φούλαμ είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 83’ όταν ο Φαμπιάνσκι απέκρουσε την μπάλα στο τετ-α-τετ με τον Περέιρα. Στις καθυστερήσεις ο Κορνέ είχε την ευκαιρία να “τελειώσει” το παιχνίδι νωρίτερα, ο Λένο είπε “όχι” στον επιθετικό της Γουέστ Χαμ που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.