Μπόρνμουθ-Φούλαμ 2-1: Γλυκά “κεράσια” ανατροπής! (hls)

Εκτός ζώνης υποβιβασμού βρίσκεται ο σύλλογος του αγγλικού Νότου μετά την πολύτιμη εντός έδρας νίκη του επί των Λονδρέζων, οι οποίοι προηγήθηκαν όμως υστέρησαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Φούλαμ ήταν εμφανώς ανώτερη στο πρώτο ημίωρο παρά την απουσία του Μίτροβιτς από την κορυφή της επίθεσης, στο 16′ ύστερα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια ο Αντρέας Περέιρα άνοιξε το σκορ με πλασέ από την “καρδιά” της μεγάλης περιοχής, φτάνοντας τα 3 γκολ στο πρωτάθλημα, όλα σε εκτός έδρας αγώνες της Φούλαμ.

Το σύνολο του Μάρκο Σίλβα έφτασε κοντά στο 0-2, αλλά ο Ρόμπινσον είδε την μπάλα από το δυνατό σουτ του να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νέτο, ενώ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου τα “Κεράσια” απείλησαν με τους Ουαταρά και Σολάνκι, ωστόσο 0-1 δεν άλλαξε.

Το δεύτερο μέρος ήταν μια διαφορετική υπόθεση. Η επίδραση του Γκάρι Ο’ Νιλ από τον πάγκο με τις δύο αλλαγές του (Ταβερνίερ, Κρίστι) είχε άμεση αντίκτυπο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 50′ με φοβερό γκολ του Ταβερνίερ, για να έρθει η ανατροπή στο 79′ με τον Μπίλινγκ που έχει 4 γκολ κόντρα στους Λονδρέζους.

Τα “Κεράσια” με την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα έχουν 27 βαθμούς ενώ η Φούλαμ έμεινε στους 39.

Μπόρνμουθ: Νέτο (αρχ.), Σμιθ, Στίβενς, Σενέσι, Κέλι, Ρόθγουελ (72′ Τραορέ), Λέρμα, Ουαταρά (46΄ Κρίστι), Μπίλινγκ, Άντονι (46′ Ταβερνίερ), Σολάνκι (90′ Σεμένιο)

Προπονητής: Γκάρι Ο’ Νιλ

Φούλαμ: Λένο, Τετέ (82′ Σοάρες), Ντιόπ, Ριμ (αρχ.), Ρόμπινσον, Παλίνια (88′ Γουίλσον), Ριντ (69′ Κέρνι), Ντε Κόρδοβα-Ριντ (69′ Τζέιμς), Περέιρα (82′ Λούκιτς), Σόλομον, Βινίσιους

Προπονητής: Μάρκο Σίλβα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.