Μπράιτον – Μπρέντφορντ 3-3: Απλά … “ΜΑΤΣΑΡΑ”! (hls)

Μπράιτον και Μπρέντφορντ επιβεβαίωσαν ότι δικαίως φέρουν τον τίτλο των ευχάριστων εκπλήξεων φέτος και σε ένα ματς με ένταση, ενθουσιασμό και ποδοσφαιρικές ιδέες σταμάτησαν στο 3-3. 33 τελικές είχαν οι γηπεδούχοι, 7 οι φιλοξενούμενοι.

Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες με τα ίδια ευρωπαϊκά όνειρα, την ίδια συγκομιδή βαθμών αλλά και την κερδισμένη εκτίμηση των ποδοσφαιρόφιλων. Μπράιτον και Μπρέντφορντ δικαίωσαν όλους όσοι θεωρούσαν ότι στο “AMEΧ” θα ελάμβανε χώρα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Η κυνική Μπρέντφορντ πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Πόντους Γιάνσον στο δέκατο λεπτό, με το Σουηδό να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα μετά την 1η Οκτωβρίου, δηλαδή μετά από έξι μήνες. Παρότι ο Τόμας Φρανκ επέστρεψε σε τριάδα στόπερ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση “χτυπώντας” στην πλάτη αυτής. Ο τερματοφύλακας του Τζέισον Στιλ σημάδεψε τον Καόρου Μιτόμα κι εκείνος με μία επαφή κρέμασε τον Ράγια στο 21ο λεπτό.

Ο Άιβαν Τόουνι, που είχε πετύχει δύο γκολ στον πρώτο γύρο για τη νίκη της Μπρέντφορντ, ήταν εκείνος που έδωσε εκ νέου το προβάδισμα φτάνοντας τα δεκαεπτά τέρματα στη σεζόν μόλις δύο λεπτά αργότερα, ενώ ο Ντάνι Γουέλμπεκ μετέτρεψε την πίεση της Μπράιτον σε τέρμα ισοφάρισης λίγο πριν από τη συμπλήρωση του ημιώρου.

Τρίτη φορά προβάδισμα η Μπρέντφορντ χωρίς να αποδειχθεί αρκετό

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρέντφορντ πήρε ξανά το προβάδισμα και πάλι με σκόρερ έναν στόπερ της, τον Ίθαν Πίνοκ που αξιοποίησε ασίστ του Εμπεμό στο 49ο λεπτό σε εκτέλεση στατικής φάσης. Η Μπράιτον δεν πτοήθηκε, έγινε ακόμη πιο απαιτητική όμως οι τελικές της προσπάθειες σταματούσαν στα γάντια του Νταβίντ Ράγια. Ο Ισπανός τερματοφύλακας νικήθηκε από τη λευκή βούλα λίγο πριν από το τέλος όταν ο Αλέξις Μακάλιστερ εκτέλεσε το πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής για χέρι του Άαρον Χίκεϊ.

Η Μπρέντφορντ επέκτεινε το αήττητο σερί της στα είκοσι πέντε ματς, στις περιπτώσεις που ανοίγει το σκορ στην Πρέμιερ Λιγκ κι είναι η μοναδική ομάδα μετά την ήττα της Λίβερπουλ στο ντέρμπι με τη Σίτι στο οποίο ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.