Κρίσταλ Πάλας-Λέστερ 2-1: Νίκη με ανατροπή σε νεκρό χρόνο! (hls)

Απόλυτα επιτυχημένο αποδείχτηκε το ντεμπούτο για τον Ρόι Χόντσον στον πάγκο της Κρίσταλ Πάλας. Μετά από 12 αγωνιστικές οι Λονδρέζοι γεύτηκαν και πάλι τη νίκη, με το γκολ του Ματέτα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Γάλλος που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγα λεπτά νωρίτερα.

Παρά το γεγονός ότι καμιά ομάδα δεν έχει πετύχει λιγότερα γκολ από την Κρίσταλ Πάλας, οι Λονδρέζοι στο ντεμπούτο του Ρόι Χόντσον στον πάγκο τους είχαν 20 τελικές (5 στην εστία), με τον Δανό τερματοφύλακα της Λέστερ να πραγματοποιεί ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις (5 αποκρούσεις). Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είχε να επιδείξει σε αυτό το διάστημα, μόνο μία ευκαιρία, όταν στο 11ο λεπτό, η σέντρα-σουτ του Κρίστιανσεν, βρήκε το εσωτερικό του αριστερού δοκαριού.

Στο 55ο λεπτό η αλλαγή του Μπρένταν Ρότζερς ο Πορτογάλος Ρικάρντο άνοιξε το σκορ με ωραίο ευθύβολο σουτ, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έζε εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, το σώμα του ίβερσεν και κατέληξε στα δίχτυα. Η μεγάλη ανατροπή για την Κρίσταλ Πάλας ήρθε όπως είπαμε στην τελευταία φάση, με δύο Γάλλους να συνεργάζονται. Ο Αγιού έβγαλε την ασίστ για τον Ματέτα για το τελικό 2-1.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.