Μάντσεστερ Σ. – Λίβερπουλ 4-1 : Ποιος Χάαλαντ… o Άλβαρες (hls)

Πέτυχε το πρώτο, δημιούργησε το δεύτερο και το τρίτο του το πήρε ο Γκιουντογκάν, ο Χούλιαν Άλβαρες ήταν ο πρωταγωνιστής της Σίτι στο άνετο 4-1 απέναντι στην Λίβερπουλ.

Χωρίς Χάαλαντ και Νούνιες

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού το οποίο τον άφησε εκτός από τους αγώνες με την Εθνική Νορβηγίας και στην κερκίδα επίσης, για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Την θεση του πήρε ο Άλβαρες. Για την Λίβερπουλ ο Ντάργουιν Νούνιες έμεινε στον πάγκο καθώς προτιμήθηκε στην επίθεση ο Γκάκπο.

Άμυνες προς αποφυγήν

Η Σίτι πήρε την κατοχή της μπάλας από την αρχή του αγώνα και είχε κάποιες μικροευκαιρίες με τον Άλισον να δείχνει σταθερός. Καλύτερη στιγμή το φάουλ του Μάχρεζ που έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βραζιλιάνου (15′).

Μόλις οι γηπεδούχοι πήραν θάρρος και αυτοπεποίθηση η Λίβερπουλ χτύπησε στην κόντρα, με την άμυνα της Σίτι εξαφανισμένη, και πήρε το προβάδισμα με τον Σαλάχ (17′) ο οποίος σκόραρε και στο τέταρτο παιχνίδι των δύο ομάδων φέτος.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 28ο λεπτό. Κυκλοφορία της μπάλας, τα στόπερ της Λίβερπουλ χάθηκαν εκτός μεγάλης περιοχής εκεί όπου εμφανίστηκε μόνος του ο Άλβαρες για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Η μέρα του Άλβαρες

Ο Χούλιαν Άλβαρες από εκτελεστής έγινε δημιουργός του δεύτερου γκολ. Από δική του διαγώνια μπαλιά, ο Μάχρεζ έφυγε στην πλάτη του Ρομπερτσον στον κενό χώρο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ντε Μπρόινε ο οποίος έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία για το 2-1 αφου και πάλι τα στόπερ της Λίβερπουλ έχασαν τον παίκτη που έφυγε στον χώρο (46′).

Δεν άργησε το 3-1. Ο Άλβαρες έκανε δύο φορές το 1-2 έξω από την περιοχή, μπήκε ανενόχλητος μέσα σε αυτήν, πήρε την μπάλα αμαρκάριστος αλλά στο σουτ που δοκίμασε ήταν άτυχος. Ο Άλεξαντερ-Άρνολντ τον σταμάτησε αλλά η μπάλα προσγειώθηκε στον τυχερό Γκιουντογκάν ο οποίος σημείωσε το 3-1 (53′).

Το όνομα του στην λίστα των σκόρερς πρόσθεσε και ο Γκρίλις, ο οποίος βρήκε άπλετο χώρο στην περιοχή για να σημειώσει το 4-1 μετά από ασίστ του Ντε Μπρόινε (75′).

Μάντσεστερ Σ. : Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Άκε – Στόουνς, Ρόδρι (83′ Μπερνάρντο Σίλβα) – Γκιουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μάχρεζ, Γκρίλις (89′ Πάλμερ) – Άλβαρες

Λίβερπουλ : Άλισον – Άλεξαντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (70′ Τσιμίκας) – Φαμπίνιο, Χέντερσον, Έλιοτ (70′ Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν) – Σαλάχ (70′ Νούνιες), Ζότα (70′ Φιρμίνο), Γκάκπο (82′ Μίλνερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.