Μάντσεστερ Γ.: Τη νέα σεζόν η επιστροφή του Γκρίνγουντ

Αποσύρθηκαν όλες οι ποινικές κατηγορίες εναντίον του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέισον Γκρίνγουντ, αλλά ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στο «Ολντ Τράφορντ», με τον ίδιο να ελπίζει πως θα επιστρέψει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ώστε να είναι στο ρόστερ τη νέα σεζόν.

Ο Γκρίνγουντ τέθηκε εκτός ομάδας από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2022 όταν εμφανίστηκαν εναντίον του βίντεο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που οδήγησαν τον περασμένο Οκτώβριο σε κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, έλεγχο συμπεριφοράς και επίθεση.

Η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως ο 21χρονος επιθετικός δεν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη και η εσωτερική έρευνα της ομάδας σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού, που έγιναν εναντίον του, ακόμα κι αν τελικά αποσύρθηκαν.

Ο Γκρίνγουντ άρχισε την καριέρα του από την ακαδημία νέων της Γιουνάιτεντ και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα το 2019 σε ηλικία 17 ετών. Ήταν βασικό μέλος της πρώτης ομάδας την περασμένη σεζόν, μετρώντας 18 εμφανίσεις στην Premier League, η τελευταία από τις οποίες ήταν στις 22 Ιανουαρίου του 2022 εναντίον της Γουέστ Χαμ, πριν τεθεί εκτός ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.