Φούλαμ: Απολογήθηκαν στον Κάβανο οι Μίτροβιτς και Μάρκο Σίλβα

Τι είπαν...

Σε δημόσια απολογία για την συμπεριφορά τους κατά του διαιτητή Κρις Κάβανο στον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προχώρησαν μέσω επίσημης δήλωσης ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα και ο επιθετικός των Λονδρέζων, Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς, ζητώντας συγγνώμη.

Αμφότεροι αποβλήθηκαν από τον διαιτητή, για τις έντονες διαμαρτυρίες τους μετά τον καταλογισμό του πέναλτι της ισοφάρισης των Κόκκινων Διαβόλων με τον Σέρβο επιθετικό να τιμωρείται απ’ τα πειθαρχικά όργανα του αγγλικού ποδοσφαίρου με ποινή τριών αγωνιστικών, επειδή απώθησε τον Κάβανο.

«Τα συναισθήματα ήταν στα ύψη στο Old Trafford και, όπως είπα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, θα έπρεπε να είχα ελέγξει καλύτερα τα δικά μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, σε ένα ματς που ήμασταν κυρίαρχοι, αλλά θα μπορούσα να είχα χειριστεί καλύτερα την κατάσταση. Λυπάμαι για αυτό που συνέβη και μίλησα με τον Κρις Κάβανο για να ζητήσω συγγνώμη. Ξέρει ότι τον σέβομαι και τη δουλειά που πρέπει να κάνει. Δυστυχώς, δεν βρεθήκαμε αργότερα εκείνη την ημέρα, αλλά αναγνωρίζω ότι είναι ένας από τους κορυφαίους διαιτητές σε αυτή τη χώρα και ξέρω ότι, όταν οι δρόμοι μας ξανασυναντηθούν, θα υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ μας»,ανέφερε ο Μάρκο Σίλβα στην επίσημη δήλωσή του, ενώ ο Μίτροβιτς πρόσθεσε:

«Σε προσωπικό επίπεδο, μετανιώνω για τις πράξεις μου που με οδήγησαν στην αποβολή. Άφησα την απογοήτευσή να μου προκαλέσει εκνευρισμό και η αντίδραση μου ήταν λάθος. Προσπαθούσα να τραβήξω την προσοχή του διαιτητή, αλλά δεν έπρεπε να τον αγγίξω και καταλαβαίνω γιατί μου έδειξε κόκκινη κάρτα. Αυτή ήταν η πρώτη μου αποβολή στη Φούλαμ από την πρώτη μου σεζόν. Αποδέχτηκα τον αποκλεισμό τριών αγώνων για την κόκκινη κάρτα, μίλησα με τον Κρις Κάβανο για να ζητήσω συγγνώμη και προσφέρθηκα εθελοντικά να δεχτώ πρόστιμο από τον σύλλογο. Τώρα θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να αφήσω πίσω μου αυτό το περιστατικό και να επιστρέψω στο να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο το συντομότερο δυνατόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.