Μάντσεστερ Σίτι: Θέλει να κόψει τη φόρα της Ρεάλ για Χάλαντ

Η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται ότι είναι πρόθυμη να προσφέρει στον Έρλινγκ Χάλαντ ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, που θα τον καθιστά τον τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Premier League.

Η κίνηση θεωρείται ως μια προσπάθεια να “αποκρούσει” το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία λέγεται ότι σχεδιάζει μια «Επιχείρηση Χάαλαντ» για να φέρει τον Νορβηγό επιθετικό στη La Liga.
Ο Χάλαντ βρίσκεται επί του παρόντος στον πρώτο χρόνο ενός συμβολαίου που έχει διάρκεια έως το 2027 και η Σίτι σχεδιάζει να το επεκτείνει για άλλους 12 μήνες. Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να τον ανταμείψει για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία και να βάλει τέλος στις εικασίες για μετακόμιση του στη Μαδρίτη.

Ο τρέχων εβδομαδιαίος μισθός του Νορβηγού, είναι 420 χιλιάδες ευρώ, ο υψηλότερος στην Premier League, μαζί με αυτόν του Ντε Μπρόινε και του Ντε Χέα. Ωστόσο, ο ατζέντης του Χάλαντ έχει τροφοδοτήσει τις φήμες για πιθανή μετακόμιση στη Μαδρίτη, υποστηρίζοντας ότι είναι η κίνηση «ονείρου» για τους ποδοσφαιριστές.
Παρόλα αυτά, πηγές κοντά στον Χάλαντ επέμειναν ότι είναι ευτυχισμένος στο Μάντσεστερ και η Σίτι θέλει να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα «αποχής» στους πιθανούς μνηστήρες. Ένα νέο συμβόλαιο που αναγνωρίζει την απίστευτη σεζόν που διανύει και που θα διαρκεί μέχρι το τέλος της σεζόν του 2028, θεωρείται ένας τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Με την απαραίτητη οικονομική αναπροσαρμογή βεβαίως, με αμοιβή που θα φτάνει τις 570 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

Η Σίτι ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης των 51,4 εκατομμυρίων λιρών του Χάλαντ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ το περασμένο καλοκαίρι, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό της Ρεάλ.
Ο Χάλαντ ζήτησε ρήτρα αποδέσμευσης στην αρχική του συμφωνία, αλλά πηγές επιμένουν ότι δεν ισχύει πλέον, αφού ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, επέκτεινε τη συμφωνία του για άλλες δύο σεζόν στην αρχή της χρονιάς.
Η Σίτι ελπίζει επίσης ότι ο τερματισμός οποιασδήποτε εικασίας για το μέλλον του Χάλαντ θα βοηθήσει, να πείσει τον συμπαίκτη του στη Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, να έρθει μαζί του στο Μάντσεστερ αυτό το καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.