Τότεναμ: Επαφές με τον Γκλάσνερ για τη θέση του Κόντε

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ η οποία θέλει στην θέση του τον ΌΛιβερ Γκλάσνερ.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ η οποία θέλει στην θέση του τον ΌΛιβερ Γκλάσνερ.
Θέμα ημερών ή και ωρών θα πρέπει να θεωρείται πλέον το «διαζύγιο» της Τότεναμ με τον Αντόνιο Κόντε, το οποίο όπως αναφέρουν δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ, είναι πολύ πιθανό να οριστικοποιηθεί άμεσα.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, μετά το ισόπαλο 3-3 με τη Σαουθάμπτον το περασμένο Σάββατο, με τους «σπερς» να χάνουν τη νίκη μέσα απ’ τα χέρια τους δεχόμενοι δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο, η διοίκηση του λονδρέζικου συλλόγου έχει αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ιταλό τεχνικό, προκειμένου να φέρει μία αλλαγή και να μην χαθεί κι ο τελευταίος στόχος της σεζόν, δηλαδή η 4η θέση που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο πρόεδρος της ομάδας του Λονδίνου, Ντάνιελ Λίβι, έχει ήδη έρθει σ’ επαφή με τον επιτυχημένο κόουτς της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Ολιβερ Γκλάσνερ. Ο 48χρονος Αυστριακός τεχνικός έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2024, αλλά θέλει να δουλέψει στην Αγγλία.

Ο Γκλάσνερ είναι πιθανό αν συμφωνήσει ν’ αναλάβει την αγγλική ομάδα στο τέλος της σεζόν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.