Γουλβς-Λιντς 2-4: Τρίποντο που βάζει “φωτιά” στην ουρά για τα “Παγώνια” (hls)

Η Λιντς πέτυχε για πρώτη φορά 4 γκολ μακριά από την έδρα της και με τη μόλις 2η νίκη της εκτός, ανέβηκε στους 26 βαθμούς, βάζοντας "φωτιά" στη μάχη της παραμονής.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με διάθεση και έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Μακ Κένι στο 2ο λεπτό, για να σκοράρουν 4 λεπτά αργότερα με το ωραίο σουτ του Χάρισον μετά την ενέργεια του Άαρονσον.

Οι Γουλβς πίεσαν και έχασαν διπλή ευκαιρία με Ποντένσε και Νέτο στο 11′ και με Σεμέντο-Ποντένσε στο 27′. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και πολύ νωρίς στο δεύτερο, στο 49′ ο Έιλινγκ μετά από κόρνερ έγραψε το 0-2 μένοντας ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι.

Ο Σαράμπια που ήρθε από τον πάγκο πλάσαρε άουτ στο 58′, για να έρθει ακόμη ένα γκολ-δώρο από την άμυνα των “Λύκων” στο 62′. Ο Κρίστενσεν δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο ματς, διεκδίκησε την μπάλα από τον Κάστρο ο οποίος έκανε λάθος και ο Δανός με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-3.

3 λεπτά αργότερα ο Κάστρο πήρε εκδίκηση με φανταστικό πλασέ 20 μέτρα έξω από την περιοχή, μειώνοντας σε 1-3. Στο 71′ ο Χιμένεθ δεν τα κατάφερε από τη μικρή περιοχή, για να γίνει το 2-3 από το σουτ του Κούνια και την κόντρα του Βέμπερ στο 73ο λεπτό.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στην κόκκινη του Κάστρο στο 82′ με τον Ισπανό να πηγαίνει με τις τάπες στον αστράγαλο του Έιλινγκ και την αποβολή να έρχεται μέσω VAR. Το τελικό 2-4 έγινε από τον Ροντρίγκο στο 7ο των καθυστερήσεων κι ενώ νωρίτερα είχε γίνει φάουλ στον Τραορέ. Ο διαιτητής είδε τη φάση στην οθόνη κι αποφάσισε πως πρέπει να μετρήσει το γκολ παρά την οφθαλμοφανή παράβαση.

Πλέον στην ουρά από την 12η ως την 20η θέση υπάρχουν 9 ομάδες με διαφορά μόλις τεσσάρων βαθμών. Οι Γουλβς έμειναν στους 27 και η Λιντς μείωσε στον πόντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.