Η Τζούλια Ρόμπερτς που… χωρίζει το Μάντσεστερ (pics)

Τι έγινε το 2016 με την Αμερικανίδα ηθοποιό και το επικαλέστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το πρόσφατο 7-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας;

Ισως ένα από τα πράγματα που δεν περίμενε κάποιος να ακούσει από τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το πρόσφατο 7-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας θα ήταν μια… ιστορία με την Τζούλια Ρόμπερτς.

Κι όμως… Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ανέσυρε μια ιστορία από το 2016. Τότε που η Τζούλια Ρόμπερτς βρέθηκε στο Μάντσεστερ και με την επίσκεψή της στο “Ολντ Τράφορντ”, βλέποντας οικογενειακώς με τον σύζυγό της και μαζί με τα παιδιά τους, το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Χαμ, ξεκάθαρα έκανε την επιλογή της. 

Εκείνη την ιστορία θυμήθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στις δηλώσεις που έκανε μετά την πρόκριση της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο έχει τρία πρότυπα στη ζωή του, τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς και ότι ακόμη κι αν κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι αποτυχία από τη στιγμή που τότε, το 2016, η Τζούλια Ρόμπερτς επισκέφτηκε το Μάντσεστερ και δεν πήγε να δει τη Σίτι.

Κι όπως πρόσθεσε ο Γκουαρδιόλα, δεν ήταν η εποχή του Αλεξ Φέργκιουσον με τους τίτλους της Γιουνάιτεντ αλλά σε μια περίοδο που η Σίτι ήταν καλύτερη. 

“Ακόμη κι αν κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα συγκριθεί με την απογοήτευση που είχα”, ήταν μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Γκουαρδιόλα.

Η αναφορά του Γκουαρδιόλα ήταν αρκετή για να κάνει μια… τυχαία ανάρτηση ο λογαριασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζοντας φωτογραφίες από το 2016 με μια χαμογελαστή φατσούλα.

Προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν η Τζούλια Ρόμπερτς πήγε στο γήπεδο ήταν ο Μουρίνιο. Ο Γκουαρδιόλα είχε μόλις αναλάβει τη Σίτι εκείνο το καλοκαίρι. Η Ρόμπερτς ήταν στο Λονδίνο για τη “Γιορτή των Ευχαριστιών” το 2106. Εκείνη την εποχή είχε και τον ίδιο μάνατζερ που είχε ο Μουρίνιο. Ενα από τα παιδιά της Ρόμπερτς, ο Φιν, είναι επίσης φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έγινε η σχετική συνεννόηση και βρέθηκαν στο Μάντσεστερ, στο ξενοδοχείο που έμενε και η Γιουνάιτεντ.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός, μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2017 (όπως και το 2018), είχε πάει και σε φιλικό παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην Καλιφόρνια, σε περίοδο προετοιμασίας των ομάδων στις Η.Π.Α., φορώντας τη φανέλα της Γιουνάιτεντ, φωτογραφία που είχε δημοσιοποιήσει η ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.