Σαουθάμπτον-Λέστερ 1-0: Σπουδαία νίκη, άντεξε το γκολ του Αλκαράθ (hls)

Η Σαουθάμπτον πέτυχε τη δεύτερη εντός έδρας νίκη της στη σεζόν-Δοκάρι στο 95’ η Λέστερ με τον Σουτάρ

Οι συγκινήσεις κράτησαν μέχρι το τέλος στο παιχνίδι στο “Σεντ Μέρις”. Η Σαουθάμπτον, με το παιχνίδι να μπαίνει στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων είχε το προβάδισμα με 1-0 με το γκολ του Αλκαράθ από το 35’.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο προωθημένος Σουτάρ έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι της Σαουθάμπτον και άουτ.

Το 1-0 παρέμεινε, άντεξε και οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πήγανε στους 21 βαθμούς και έβαλαν πίεση και στη Λέστερ που έχει 24. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη σε τρία παιχνίδια με τον Ισπανό, Ρούμπεν Σέλες στον πάγκο. Δύο νίκες με 1-0 (επί της Τσέλσι και επί της Λέστερ) και μία ήττα με 1-0 από τη Λιντς. 

Το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ του Αλκαράθ στο 35’, μετά από ωραία πάσα του Τσε Ανταμς και ωραίο τελείωμα από τον 20χρονο Αργεντινό. Το γκολ ήρθε 4 λεπτά μετά από το πέναλτι που έχασε ο Γουόρντ-Πράους για τη Σαουθάμπτον, το απέκρουσε ο Γουόρντ. Ο αρχηγός της Σαουθάμπτον δεν μπόρεσε να συνδυάσει με γκολ το ότι έγινε με 330 παιχνίδια ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας στην Premier League. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σαουθάμπτον έδωσε χώρο στη Λέστερ που όμως δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει ευκαιρία. Ο Ιχεανάτσο έχασε τις δικές τους ευκαιρίες, ο Σουτάρ είχε δοκάρι στο τέλος, το 1-0 παρέμεινε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.