Μπράιτον-Γουέστ Χαμ 4-0: Τη… σφυροκόπησε και βλέπει πεντάδα! (hls)

Η Μπράιτον σκόρπισε σήμερα (4/3) στο Φάλμερ Στάντιουμ τη Γουέστ Χαμ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League, και κράτησε επαφή με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα

Με τέσσερις… σφυριές, η Μπράιτον διέλυσε σήμερα (4/3) στο Φάλμερ Στάντιουμ τη Γουέστ Χαμ! Επιβλήθηκε με το εμφατικό 4-0 μπροστά στο κοινό της, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League, και κράτησε άμεση επαφή με την πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της κορυφαίας αγγλικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας, κάνοντας όνειρα Ευρώπης! Αντιθέτως, οι ηττημένοι νιώθουν καυτή την ανάσα των ομάδων, που βρίσκονται λίγο κάτω από αυτούς στην ουρά της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Η Μπράιτον ήταν επιβλητική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από το ξεκίνημά του κιόλας. Έφτασε στο 68% ποσοστό κατοχής της μπάλας στο τέλος, ενώ έκλεισε το παιχνίδι με 20 τελικές έναντι μόλις τριών (3) των “σφυριών”. Γενικώς, είχε το πάνω χέρι η γηπεδούχος, που θέλει να πάρει θέση που οδηγεί στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Το σκορ άνοιξε ο Αλέξις Μακ Άλιστερ στο 18ο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η Μπράιτον συνέχισε να πιέζει, όμως, γκολ κατάφερε να βρει ξανά στο δεύτερο ημίχρονο -άλλα τρία, μάλιστα, τότε! Στο 51ο ο Τζόελ Βέλτμαν έκανε το 2-0, στο 69ο ο Κάροου Μιτόμα το 3-0 και στο 89ο ο Ντάνι Γουέλμπεκ έκανε το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη της, η Μπράιτον είναι στους 38 βαθμούς, στην 8η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πίσω από τη Νιούκαστλ, που είναι στην πέμπτη θέση κι έχει 41 βαθμούς, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Γουέστ Χαμ έμεινε στη 16η θέση, με 23 βαθμούς σε 25 αγώνες, ενώ η Έβερτον, που είναι τρίτη από το τέλος έχει 21 βαθμούς, επίσης σε 25 αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.