Λίβερπουλ: Ενδιαφέρον για Λοκατέλι

Ποιον θα αντικαταστήσει εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του...

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποφασίσει να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της Λίβερπουλ για τη νέα χρονιά και ένας από τους παίκτες που θα φύγει το καλοκαίρι είναι ο Ναμπί Κεϊτά. Ο 27χρονος διεθνής μέσος από την Γουϊνέα, έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους», που λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ο Γερμανός τον ειδοποίησε ήδη πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Κεϊτά δεν είναι ο μόνος που θα φύγει στο τέλος της σεζόν από το «Ανφιλντ», καθώς και ο Φαμπίνιο δεν είναι στα πλάνα του πολύπειρου κόουτς για τη νέα σεζόν, ο οποίος ψάχνει στην Ιταλία για τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στη μεσαία γραμμή. Βάσει των ίδιων ρεπορτάζ, ο Κλοπ θέλει τον Μανουέλ Λοκατέλι από τη Γιουβέντους, καθώς η Ιντερ δεν παραχωρεί τον Νικολό Μπαρέλα.

Μαζί με τους Κεϊτά και Φαμπίνιο αναμένεται να φύγουν και οι Φιρμίνο, Μίλνερ, Γκόμεζ, Τσάμπερλεϊν και Φίλιπς. Ο Κλοπ έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε ανανέωση του ρόστερ και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση παικτών στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.