Τότεναμ – Τσέλσι 2-0: Ένιωσε επιτέλους…σαν στο σπίτι της! (hls)

Η Τότεναμ με γκολ στο β' μέρος νίκησε για πρώτη φορά την Τσέλσι το νέο της γήπεδο και καθιερώνεται στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «σπερς» πήραν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και είναι στους 45 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τη Νιούκαστλ, που έχει όμως δύο ματς λιγότερα.

Η Τσέλσι έμεινε χωρίς νίκη για πέμπτο σερί ματς και έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά αυτό το διάστημα, ενώ με μόλις ένα τρίποντο σε εννέα αγώνες, παραμένει στη δέκατη θέση, 14 πόντους από την τετράδα!

To πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο …πήρε φωτιά στις καθυστερήσεις, όταν ο Ζιγιάς έσπρωσε τον Ρόγιαλ σε μία αψιμαχία και αρχικά ο διαιτητής Άτγουελ τον απέβαλλε, ωστόσο στη συνέχεια ακύρωσε την κόκκινη κάρτα κρατώντας τον στο παιχνίδι!

Οι «σπερς», ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 21ο δευτερόλεπτο του δεύτερου μέρους, με φοβερό σουτ από τον Σκιπ για το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 82′ ο Σον, που είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, εκτέλεσε κόρνερ, ο Κέιν εκτέλεσε στο δεύτερο δοκάρι τον Κέπα.

Τότεναμ (Κόντε): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλέ – Ρόγιαλ, Σκιπ, Χόιμπιεργκ, Ντέιβις- Κουλουσέφσκι (79′ Σον), Ρισάρλισον (89′ Πόρο), Κέιν.
Τσέλσι (Πότερ): Κέπα – Τζέιμς, Τ. Σίλβα (19′ Φοφανά), Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ – Λόφτους – Τσικ (62′ Μάουντ), Φερνάντες – Ζιγιάς (62′ Ζακάρια), Φέλιξ (83′ Μούντρικ), Στέρλινγκ (83′ Ομπαμεγιάνγκ) – Χάβερτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.