Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ 0-0: Κράτησε το μηδέν, έχασε έδαφος

Η Λίβερπουλ μόλις για 3η φορά στη σεζόν κράτησε το μηδέν μακριά από το Άνφιλντ, αλλά δε βρήκε το γκολ που έψαχνε για να φύγει νικήτρια από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό, την Λίβερπουλ να ελέγχει και να χάνει την πρώτη ευκαιρία με τον Σαλάχ στο 12′. 10 λεπτά αργότερα ο Ζότα σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά, με τον Γκουέχι να απαντάει στις ευκαιρίες με κεφαλιά-άουτ 2 λεπτά αργότερα.

Η ομάδα του Κλοπ ήταν φλύαρη επιθετικά και απρόσεχτη στην άμυνά της, κυρίως με τον Αλεξάντερ Άρνολντ. Σε ένα από τα πολλά λάθη του ο Ματετά από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Άλισον στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Με τον ίδιο τρόπο αλλά για την άλλη πλευρά ξεκίνησε το δεύτερο μέρος καθώς το πλασέ του Σαλάχ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το ματς “έσβησε” από κει και πέρα με την Λίβερπουλ να θέλει αλλά να μην μπορεί και την Κρίσταλ Πάλας απλά να μην μπορεί.

Η τελευταία φάση στην αναμέτρηση ήταν στο 81′ όταν ο Γκάκπο πρόλαβε την έξοδο του Γκουάιτα, αλλά πλάσαρε άουτ. Η Λίβερπουλ είναι στο -6 από την 4η Τότεναμ και η Πάλας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.