Έβερτον – Άστον Βίλα 0-2 : Είχε Buendia (hls)

Το όνομα του σημαίνει όμορφη ημέρα. Ο Μπουεντία μπήκε στο γήπεδο στο 61ο λεπτό, είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ για να νικήσει η Άστον Βίλα 2-0 την Έβερτον στο Γκούντισον Παρκ. Μια όμορφη ημέρα για την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Ματς νούμερο 210 στην ιστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχει διεξαχθεί περισσότερες φορές στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου από αυτό της Έβερτον με την Άστον Βίλα.

Και είχε την αίσθηση μάχης από το παρελθόν. Ψηλά η μπάλα αρκετές φορές. Μεγάλες μάχες μεταξύ δύο ομάδων που έχουν ανάγκη το τρίποντο.

Η Άστον Βίλα πίεσε στο πρώτο εικοσάλεπτο χωρις να κάνει μεγάλη φάση. Την καλύτερη στιγμή την είχε η Έβερτον με την κεφαλιά του Ονάνα να περνάει κόρνερ με την εντυπωσιακή επέμβαση του Μαρτίνες. Ημίχρονο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το ματς να συνεχίζεται στον ίδιο ρυθμό. Ο Ουνάι Έμερι έριξε στο 62ο λεπτό στο γήπεδο τον Μπουεντία.

Ο Αργεντινός αμέσως έδωσε την πάσα από την οποία ο ΜακΓκιν κέρδισε πέναλτι από τον Γκέγε για να κάνει το 0-1 ο Γουότκινς (63′) και στην συνέχεια σκόραρε ο ίδιος για να σφραγίσει την νίκη (81′).

Η Βίλα νίκησε 2-0 που ήταν και η τέταρτη νίκη σε πέντε ματς εκτός έδρας με προπονητή τον Ουνάι Έμερι.

Έβερτον : Πίκφορντ – Κόουλμαν, Κόουντι, Ταρκόβσκι, Μικολένκο – Γκέγε, Ονάνα (82′ Ντέιβις), Ντουκουρέ – Ιγουόμπι (70′ Γκρέι), ΜακΝιλ, Μοπέ (76′ Σιμς)

Άστον Βίλα : Μαρτίνες – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Ντίν (61′ Μορένο) – Καμαρά, Λουίζ – Μπέιλι (61′ Μπουεντία), ΜακΓκιν, Ράμζεϊ – Γουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.