Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ενδιαφέρον για ‘Ειμπραχαμ

Ο Τάμι Έιμπραχαμ φέρεται να έχει τραβήξει την προσοχή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο 25χρονος Άγγλος επιθετικός εντάχθηκε στους «τζιαλορόσι» το καλοκαίρι του 2021 για 40 εκατομμύρια ευρώ και έλαμψε στην πρώτη του σεζόν στην Ιταλία, σκοράροντας 17 γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ σε 37 παιχνίδια της Serie A, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση και του Europa Conference League.

Ενώ τα πράγματα ξεκίνησαν «στραβ» στη δεύτερη σεζόν του στη Ρώμη, ανακάλυψε ξανά τη φόρμα του από το διάλειμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στο πρωτάθλημα το 2023. Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται σοβαρά να πάρει τον ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, φέρνοντάς τον πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι έχει μια ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Άγγλου, που ορίζεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, την οποία πιθανότατα θα κοίταζε να μειώσει αν προσπαθήσει να τον επαναφέρει. Προς το παρόν όμως, ο σύλλογος του Δυτικού Λονδίνου έχει άλλες προτεραιότητες. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Οσίμχεν, αλλά εκτιμά τη δυσκολία στην προσπάθεια να τον απομακρύνει από τη Νάπολι, καθιστώντας τον Έϊμπραχαμ μια πιο προσιτή επιλογή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.