Ράσφορντ: Έχει ήδη σκοράρει δεκαέξι περισσότερα γκολ από πέρυσι!

Τα φετινά νούμερα του Μάρκους Ράσφορντ είναι άκρως αντίθετα, με αυτά της προηγούμενης σεζόν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε από την έδρα της Λίντς και φιγουράρει στην τρίτη θέση της Premier League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά ήταν ο ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων», Μάρκους Ράσφορντ. Με δικό του τέρμα στο 80ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του και έτσι την οδήγησε σε άλλη μια επιτυχία.

Αυτό ήταν το 12ο γκολ του Άγγλου επιθετικού στο πρωτάθλημα, ενώ έχει μοιράσει και τρεις τελικές πάσες για να σκοράρουν οι συμπαίκτες του. Η φόρμα που διανύει φέτος είναι τρομερή και αυτή μοιάζει να είναι μια από τις καλύτερες του χρονιές του μέχρι στιγμής με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ.

Σε μια σύγκριση με τις επιδόσεις της περσινής του χρονιάς η διαφορά είναι… χαοτική. Σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις είχε πετύχει πέντε γκολ και έδωσε μόλις δύο ασίστ. Τα κατορθώματά του σε 34 αγώνες μέχρι στιγμής τη φέτος είναι εκπληκτικά. Έχει σκοράρει 21 τέρματα, ενώ έχει δώσει και 4 ασίστ.

Η πρόοδος του είναι τρομακτική και αυτό έκανε τον Έρικ Τεν Χαγκ να τον εξυμνήσει μετά τη νίκη της ομάδας του επί τη Λιντς.

«Ο Ράσφορντ είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη, και ήμουν σίγουρος γι’ αυτό από την πρώτη στιγμή. Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος που θα είχα την ευκαιρία να δούλεψω μαζί του. Μπορώ να τον κάνω να δείξει περισσότερα. Έχει πραγματικά πολύ υψηλές δυνατότητες» δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.