Μάντσεστερ Σίτι – Άστον Βίλα 3-1: Υπόθεση ενός ημιχρόνου (hls)

Η Μάνστεστερ Σίτι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο, έβαλε τρία γκολ στην Άστον Βίλα και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα (3-1), αφήνοντας πίσω την ήττα από την Τότεναμ.

Οι «Πολίτες» χρειάζονταν όσο τίποτα το «τρίποντο», αφενός για να εκμεταλλευτούν το «στραβοπάτημα» της Άρσεναλ, αφετέρου για να πλησιάσουν στην κορυφή της Premier League, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι στο Λονδίνο με τους «κανονιέρηδες» και το έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό πήραν το προβάδισμα με γκολ του Ρόδρι, όμως δεν επαναπαύθηκαν με το γρήγορο γκολ. Συνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν ευκαιρίες και στο 39’ διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Άστον Βίλα και «σέρβιρε» στον Γκουντογκάν για το 2-0.

Η Σίτι… κρατούσε ακόμη ένα γκολ για το πρώτο ημίχρονο και το βρήκε στις καθυστερήσεις, όταν ο Γκρίλις κέρδισε πέναλτι και ο Μαχρέζ έγραψε το 3-0.

Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είχε βάλει γερές βάσεις για τη νίκη στο πρώτο 45λεπτο και στην επανάληψη κατέβασε ταχύτητα. Αντίθετα, η Άστον Βίλα επέστρεψε από τα αποδυτήρια πολύ πιο δραστήρια και στο 61’ έβγαλε αντίδραση, με τον Γουότκινς να μειώνει σε 3-1. Μάλιστα, στο τελευταίο ημίωρο οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για να μειώσουν ακόμη περισσότερο και να βάλουν… φωτιά στο ματς, όμως τα… χάλασαν στην τελική προσπάθεια.

Έτσι, η Σίτι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα και πλησίασε στο -3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (έχει παιχνίδι λιγότερο), τρεις ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο Λονδίνο. Όσο για την Άστον Βίλα, αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ρόδρι, Ντίας (46′ Ακάντζι), Λαπόρτ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ (85′ Άκε), Χάαλαντ (46′ Άλβαρες), Γκρίλις (69′ Φόντεν).

Άστον Βίλα (Ουνάι Έμερι): Μαρτίνες, Γιανγκ (76′ Κουτίνιο), Κόνσα, Τσέιμπερς, Ντιν (60′ Μορένο), Ράμσεϊ (76′ Κας), Λουίζ, Καμαρά, Μπουεντία (60′ ΜακΓκιν), Μπέιλι (60′ Ντούραν), Γουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.