Μαρτίνες: «Μου έβαλε τέσσερα γκολ ο Εμπαπέ»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες τόνισε πως δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον Κιλιάν Εμπαπέ, από τη στιγμή που του έβαλε τέσσερα γκολ.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στον επίμαχο πανηγυρισμό του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και στην κούκλα με το πρόσωπο του Γάλλου επιθετικού, την οποία φάνηκε να κρατάει στους πανηγυρισμούς των Αργεντινών στο Μπουένος Άιρες.

Αρχικά, ο Μαρτίνες δήλωσε: «Αν μετανιώνω για τους πανηγυρισμούς; Η αλήθεια είναι πως δε θα ξαναέκανα κάποια πράγματα. Δε σκόπευα να πληγώσω κανέναν. Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα με Γάλλους και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Μπορείς να ρωτήσεις τον Ζιρού για το τι άνθρωπος είμαι. Ειλικρινά μου αρέσει η γαλλική κουλτούρα και νοοτροπία. Η χειρονομία που έκανα όταν πήρα το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα ήταν ένα εσωτερικό αστείο μεταξύ εμένα και των συμπαικτών μου. Το είχα κάνει ήδη στο Copa America και όλοι μου λένε ”αποκλείεται να το ξανακάνεις”. Ακόμα κι ο Μέσι μου είπε το ίδιο. Το έκανα για αυτούς, τίποτα περισσότερο. Κράτησε ένα δευτερόλεπτο κι αυτό ήταν».

Όσον αφορά για την κούκλα με το πρόσωπο του Εμπαπέ τόνισε: «Ο κόσμος μπροστά από το πούλμαν μάς πετούσε πολλές κούκλες, δεν σταματούσαν. Μια κούκλα από αυτές είχε το πρόσωπο του Εμπαπέ, έπεσε στα πόδια μου και με έκανε να γελάσω. Τη σήκωσα για δύο δευτερόλεπτα και την πέταξα πάλι πίσω, αυτό είναι όλο. Πώς θα μπορούσα να κοροϊδέψω τον Εμπαπέ από τη στιγμή που μου έβαλε τέσσερα γκολ; Εκείνος θα έπρεπε να κρατάει τη δική μου κούκλα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο βίντεο που διέρρευσε και στο οποίο φαίνεται να κρατούν ενός λεπτού σιγή για τον Εμπαπέ: «Είναι κάτι που έγινε στα αποδυτήρια, δε θα έπρεπε να έχει διαρρεύσει ποτέ. Όταν η Γαλλία μάς νίκησε το 2018, θυμάμαι ότι έλεγαν συνθήματα κατά του Μέσι. Το ίδιο θα συνέβαινε και με τον Νεϊμάρ αν μια ομάδα νικούσε τη Βραζιλία. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Τον σέβομαι πολύ. Αν ο κόσμος λέει συνθήματα σε βάρος του Εμπαπέ ή του Νεϊμάρ, είναι επειδή και οι δύο είναι κορυφαίοι παίκτες. Μετά τον τελικό, του είπα ότι ήταν ευχαρίστησή μου που έπαιξα εναντίον του και ότι παραλίγο να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι. Μου επιβεβαίωσε στην πράξη πόσο τεράστιο είναι το ταλέντο του. Όταν ο Μέσι αποσυρθεί, είμαι σίγουρος ότι ο Κιλιάν θα κερδίσει πολλές Χρυσές Μπάλες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.