Μάντσεστερ Γ. : Προβληματισμός για την “άγνωστη” Λιντς από τον Τεν Χαγκ

Ο Έρικ τεν Χαγκ εμφανίστηκε προβληματισμένος καθώς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την, δίχως προπονητή Λιντς Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης.

Η εντυπωσιακή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Λιντς Γιουνάιτεντ το βράδυ της Τετάρτης (NovasportsPremierLeague 22:00) και ο Έρικ Τεν Χαγκ μοιάζει προβληματισμένος.

Στα τελευταία δεκαπέντε ματς η Γιουνάιτεντ έχει χάσει μόνο από την Άρσεναλ. Η προηγούμενη ήττα, ήταν από την Άστον Βίλα μόλις άλλαξε προπονητή και ανέλαβε ο Ουνάι Έμερι.

“Όταν προπονητής ήταν ο Τζέσι Μαρς ήταν ξεκάθαρο πως παιζει. Τώρα ίσως αλλάξει, ίσως όχι. Θα μάθουμε όταν μπούμε στο γήπεδο. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι. Η διαφορά με την Άστον Βίλα ήταν ότι ο Έμερι είχε χρόνο να προετοιμάσει την ομάδα για τον αγώνα, εδώ δεν υπήρχε χρόνος”.

Είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λιντς Γιουνάιτεντ μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες με τον Ολλανδό προπονητή να προσφέρει λόγια στήριξης στον Αμερικανό κόουτς που αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας.

“Είναι στενάχωρο όταν ένας προπονητής, ένας συνάδελφος απολύεται. Γενικά, δεν πιστεύω σε αυτό, ότι αν απολύσεις εναν προπονητή ξαφνικά τα αποτελέσματα θα βελτιωθούν. Αφήστε τους προπονητές να δουλέψουν, να τελειώσουν την δουλειά τους και μετά κάντε μια εκτίμηση. Πάντα υπάρχει πίεση για αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις σε μια ομάδα και λυγίζουν. Αν βλέπεις μόνο γεγονότα, νούμερα, τις περισσότερες φορές τα πράγματα δεν είναι καλά”.

Ο κόουτς της Γιουνάιτεντ δεν θέλησε να μιλήσει για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Σίτι. Έχει απώλειες για τον αγώνα καθώς τραυματίες είναι οι ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φαν ντε Μπέικ, Μαρσιάλ, Άντονι και φυσικά τιμωρημένος ο Κασεμίρο.

Η ομάδα σκέφτηκε να κάνει έφεση για την ποινή των τριών αγωνιστικών στον Κασεμίρο αλλά τελικά δεν θα το δοκιμάσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.