Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρντιόλα μπορεί να αποχωρήσει άμεσα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, αν διαπιστώσει πως οι ιθύνοντες της ομάδας του είπαν ψέματα.

Ο Καταλανός τεχνικός αναφέρθηκε στις περιπέτειες των «πολιτών», σχετικά με τις οικονομικές ατασθαλίες, για τις οποίες κατηγορούνται από την αγγλική ομοσπονδία. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η Μάντσεστερ Σίτι φέρεται να έχει κάνει περίπου εκατό οικονομικές παραβάσεις, οι οποίες αν επιβεβαιωθούν από την ανεξάρτητη αρχή, που θα ερευνήσει τα οικονομικά της, θα φέρουν βαριές τιμωρίες. Ο Γκουαρντιόλα σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις και δήλωσε πως πήρε τις απαραίτητες εξηγήσεις από τους ιθύνοντες της ομάδας. Όμως, ξεκαθάρισε πως αν διαπιστώσει πως του λένε ψέματα, τότε θα αποχωρήσει άμεσα από τον πάγκο της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Όταν οι ιθύνοντες είναι ύποπτοι για κάτι, τους ζητώ να μου το πουν πώς έχει η κατάσταση. Μου εξήγησαν και τους πιστεύω. Τους λέω: Αν μου είπατε ψέματα, την επόμενη μέρα θα φύγω. Θα φύγω και δε θα είμαι πια φίλος σας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.