Γουλβς: Επέκτεινε το συμβόλαιο του Μόλντεν

Ο τερματοφύλακας της Γουλβς Λούι Μόλντεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Γουλβς, παρατείνοντας την παραμονή του για έναν χρόνο δίνοντας παράταση ενός έτους στο "Molineux".

Ο 21χρονος εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιούνιο του 2021, έχοντας προοδεύσει μέσω των ακαδημιών τόσο της Λίβερπουλ όσο και της Μάντσεστερ Σίτι, πριν κάνει τη μετάβαση στα Γουέστ Μίντλαντς.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, ο Μόλντεν απέκτησε εμπειρία ως δανεικός με την Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ και την Σόλιχαλ Μουρς, φτάνοντας στον τελικό των play-off με την πρώτη το 2021/22, πριν πάρει μια γεύση από τη National League με τη Σόλιχαλ νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

Ο Μόλντεν μαζί με Σα και Μπέντλεϊ


Ο Μόλντεν επέστρεψε από τον δανεισμό του στις αρχές του περασμένου μήνα, συμμετέχοντας στην U21 του Τζέιμς Κόλινς. Ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας, Τόνι Ρόμπερτς, εξήγησε ότι το σχέδιο για τον Μόλντεν είναι να παραμείνει για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν και θα επωφελείται από τις προπονήσεις με τον Ρόμπερτς και θα εργάζεται μαζί με τους Σα και Μπέντλεϊ στο περιβάλλον της πρώτης ομάδας, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λοπετέγκι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.