Άστον Βίλα – Λέστερ 2-4: Πανούργες “αλεπούδες”

Η Λέστερ έφτασε στη νίκη επί της Άστον Βίλα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο ένατο λεπτό, για να πανηγυρίσει την τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις στο Βίλα Παρκ

Κυριαρχική από την αρχή αλλά και αφελής η Άστον Βίλα προηγήθηκε της Λέστερ στο 9ο λεπτό με τέρμα του Όλι Γουότκινς, όμως στο 12ο λεπτό έδωσε την ευκαιρία με λανθασμένη συνεργασία στη δική της περιοχή στον Τζέιμς Μάντισον να ισοφαρίσει. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο και στάθηκε τυχερή στο 32ο λεπτό όταν ο Χάρι Σούταρ προσπαθώντας να σταματήσει προσπάθεια του Γουότκινς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του συνοδεύοντας με αυτογκόλ το ντεμπούτο του με τις “αλεπούδες”. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση με υπέροχη ανάπτυξη στο 41ο λεπτό και σκόρερ τον Κελέτσι Ιχεανάτσο, ενώ πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι πιέζοντας ψηλά στις καθυστερήσεις. κλέβοντας τη μπάλα και βλέποντας τον Τέτε να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη Λέστερ.

H Λέστερ στο δεύτερο ημίχρονο αποδείχθηκε ακόμη πιο κυνική αλλά και συγκεντρωμένη στην ανασταλτική της λειτουργία, “κλειδώνοντας” τους βαθμούς της νίκης στο 79ο λεπτό με τον Ντένις Πράετ που είχε περάσει ως αλλαγή, φτάνοντας στην τρίτη νίκη της στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της στο Βίλα Παρκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.