Ντάις: «Οι νίκες λύνουν τα πάντα…»

Ο νέος προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις, τόνισε την Πέμπτη (2/2) πως αν και δεν ανέλαβε τη νέα του δουλειά υπό τις καλύτερες (βαθμολογικές) προϋποθέσεις, θα τα δώσει όλα στη μάχη που δίνει ο σύλλογος της Premier League για να αποφύγει τον υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά έπειτα από 72 χρόνια.

Ο πρώην προπονητής της Μπέρνλι, ανέλαβε τα ηνία της Έβερτον τη Δευτέρα (30/1), λίγες μέρες μετά την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ έπειτα από ένα σερί 10 αγώνων χωρίς νίκη.

Η Έβερτον είναι 19η στο πρωτάθλημα, πάνω από τη Σαουθάμπτον στη διαφορά τερμάτων, αλλά απέχει μόνο δύο βαθμούς από τη ζώνη ασφαλείας κι ο Ντάις είπε κατά την επίσημη παρουσίασή του πως αυτός και η ομάδα έχουν την επιθυμία να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

«Πίσω από τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί λόγω των αποτελεσμάτων, η Έβερτον είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος που σημαίνει πολλά για τους οπαδούς της. Η ιστορία, η αίσθηση του… Ίσως αν δεν ήταν στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα, να μην είχαν αυτή την ευκαιρία, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με πειράζει.

Αν κρίνουν ότι οι ικανότητές μου είναι αρκετές θα δώσει ότι καλύτερο έχω. Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την ομάδα, δεν πρόκειται να είμαι εδώ για πάντα, όπως είχα πει και στην Μπέρνλι. Θα παλέψω για να το πετύχουμε».

Η πρώτη δοκιμασία του Ντάις το Σάββατο (4/2) δεν θα μπορούσε να είναι… μεγαλύτερη, καθώς η Έβερτον υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Άρσεναλ, η οποία έχει χάσει μόνο μία φορά αυτή τη σεζόν. «Είναι μία πολύ καλή ομάδα η Άρσεναλ και προφανώς ο κόσμος μιλάει για την κατάκτηση του τίτλου», είπε ο Ντάις, ο οποίος κέρδισε την ομάδα του βόρειου Λονδίνου μόνο μία φορά σε 15 παιχνίδια με την Μπέρνλι.

«Περνούν πολύ καλά. Μας γνωρίζουν αρκετό καιρό, θα καταλάβουν ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και δεν θα υποτιμήσουν τη δύναμη της πρόκλησης μας. Οι νίκες είναι κάτι υπέροχο στο ποδόσφαιρο, φαίνεται να λύνουν τα πάντα και νιώθεις πολύ καλύτερα όταν νικάς. Αλλά πρέπει να το κερδίσεις αυτό. Κανείς δεν σου το χαρίζει…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.