Νότιγχαμ Φόρεστ: Πρώτες επαφές με Παρί Σεν Ζερμέν για τον δανεισμό του Νάβας

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «ΑS» η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την πρώτη επίσημη κρούση στην Παρί Ζεν Ζερμέν για την απόκτηση του έμπειρου τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι στην αναζήτηση τερματοφύλακα, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ντιν Χέντερσον που ταλαιπωρείταια από τραυματισμό. Ο 25χρονος Άγγλος θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου.

Η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει ξεχωρίσει τον Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 36χρονος έμπειρος γκολκίπερ από την Κόστα Ρίκα ανήκει στη γαλλική ομάδα, αλλά λόγω της παρουσίας του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα δεν έχει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη για να κάνει δικό της, τον Κέιλορ Νάβας. Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «AS» η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε την πρώτη της προσπάθεια για την απόκτηση του τερματοφύλακα από τους Παριζιάνους με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Ο Κέιλορ Νάβας έχει συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Οι συμμετοχές του με την πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι ελάχιστες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.