Μπόρνμουθ: Θέλει τον Ματίας Βίνια από τη Ρόμα

Η Μπόρνμουθ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον μπακ της Ρόμα, Ματίας Βίνια, τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου

Οι «τζαλορόσι» καλωσόρισαν χθες (23/1) τον ατζέντη του Ρίκι Κάρσντορπ και τον αδερφό του στην ιταλική πρωτεύουσα προσπαθώντας να βρουν μια λύση για τον Ολλανδό μπακ. Η Ρόμα ελπίζει να επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής αυτόν τον μήνα σε δράση, αλλά οι καθαροί μισθοί των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν έχουν συγκρατήσει πολλούς ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Όπως αναφέρει η La Gazzetta dello Sport, η Ρόμα θα μπορούσε να βρει αγοραστή για τον «αχρείαστο» μπακ, Ματίας Βίνια στην Μπόρνμουθ που αγωνίζεται στην Premier League, η οποία παλεύει σκληρά για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο αγγλικός σύλλογος επιθυμεί να πάρει τον Ουρουγουανό αριστερό μπακ και ελπίζει να συμφωνήσει σε μια συμφωνία δανεισμού με συνημμένη επιλογή αγοράς.

Αντιμετωπίζουν επίσης ανταγωνισμό από την Μαγιόρκα. Ο Βίνια πήγε στη Ρόμα από τη βραζιλιάνικη Παλμέιρας τον Αύγουστο του 2021 σε μια συμφωνία αξίας περίπου 13 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άφιξή του, έχει παίξει 44 φορές, προσπαθώντας να πείσει, μάταια, τον προπονητή του Ζοζέ Μουρίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.