Φούλαμ – Τότεναμ 0-1 : Η βραδιά του Χαρι Κέιν (hls)


Ο Χάρι Κέιν έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τότεναμ και η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες με 1-0 μέσα στο Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στην Φούλαμ.

Είχε την προοπτική να είναι ένα σπουδαίο βράδυ για τον Χάρι Κέιν ο οποίος μόλις μπήκε στο γήπεδο έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Τότεναμ που φτάνει τις 300 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το ματς πάντως άρχισε με πίεση της Φούλαμ και δύο μεγάλες ευκαιρίες αλλά ο Λορίς σταμάτησε Ντε Κόρντοβα-Ριντ (10′) και Ριντ (19′).

Η Τότεναμ πήρε τον έλεγχο στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και ο Κέιν σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για να φτάσει τα 266 γκολ με την φανέλα της Τότεναμ και να πιάσει στην πρώτη θέση των σκόρερς της ιστορίας του συλλόγου τον Τζίμι Γκριβς.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τις φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Κέιν αγγιξε το γκολ νούμερο 200 της καριέρας του στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά ο Λένο τον σταμάτησε (57′).

Λίγες φάσεις ως το τέλος με την Τότεναμ να επιστρέφει στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες.

Φούλαμ : Λένο – Τέτε (80′ Σόλομον), Ντιόπ, Ριμ, Ρόμπινσον – Παλίνια, Ριντ (65′ Κέρνι) – Ντε Κόρντοβα-Ριντ (87′ Γουίλσον), Περέιρα, Γουίλιαν (87′ Βινίσους) – Μίτροβιτς

Τότεναμ : Λορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις – Ρογιάλ, Χόιμπιερ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς – Σον (76′ Ριτσάρλισον), Κουλουσέβσκι (90+ Μπισουμά), Κέιν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.