Άστον Βίλα: Άλλη ομάδα με τον Ουνάι Έμερι

Πριν από λίγο καιρό, η Άστον Βίλα είχε θεωρηθεί ως μια από τις βασικές υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό.

H νίκη με 1-0 το Σάββατο στο Σαουθάμπτον ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα και επιβεβαίωσε την πρόοδο της ομάδας του Μπέρμιγχαμ, της οποίας η μόνη συνέπεια για μεγάλο μέρος των τελευταίων δύο ετών ήταν… η ασυνέπεια.
Υπό τον Ουνάι Έμερι, αυτό αρχίζει να αλλάζει. Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη σε επτά αγώνες της Premier League για τους “χωριάτες” υπό τον Ισπανό.
Η Άστον Βίλα ρισκόταν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού χάρη στη διαφορά τερμάτων όταν ξεκίνησε ο πρώτος αγώνας της βασιλείας του Έμερι. Τώρα βρίσκεται πλέον σε κοντινή απόσταση από την πρώτη εξάδα.

Το ερώτημα που τίθεται όλο και περισσότερο είναι πόσο πιο ψηλά μπορεί να ανέβει και ενώ θα χρειαστούν μερικές ακόμη νίκες οι “χωριάτες” για να θεωρηθούν σοβαροί υποψήφιοι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αυτή τη σεζόν και μόνο που συζητείται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, υπογραμμίζει την ταχεία αλλαγή νοοτροπίας και στυλ.

Από την άμυνα προς την επίθεση, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο της ομάδας που να μην είναι βελτιωμένο. Αφού πάλεψε στο ξεκίνημα της περιόδου να δημιουργήσει ευκαιρίες, πόσο μάλλον να σκοράρει, η Άστον Βίλα έχει σκοράρει σε κάθε αγώνα υπό τον Έμερι.
Με έξι από τα επόμενα εννέα ματς που ακολουθούν να είναι με ομάδες κάτω από εκείνη στο βαθμολογικό πίνακα, η ευκαιρία να ανέβει ψηλότερα είναι αναμφίβολα εκεί. Αν και χρειάστηκε αρκετός χρόνος, η Άστον Βίλα δείχνει ξανά μια ομάδα σε κίνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.