Γκουαρντιόλα: «Μας λείπει το πάθος και η φωτιά»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα εμφανίστηκε να έχει παράπονο από τους παίκτες του, καθώς δεν έχουν το απαραίτητο πάθος στα παιχνίδια.

Ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε πως θέλει να εμπνεύσει τους παίκτες του, για να αποκτήσουν και πάλι αυτό το πάθος, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και τα παράπονά του προς τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι, για τους οποίους δήλωσε πως θα πρέπει να βοηθούν την ομάδα του και όχι να την αποδοκιμάζουν.

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά απέχουμε πολύ από την ομάδα που ήμασταν. Αυτή τη φορά ήμασταν τυχεροί, αλλά αν δεν αλλάξουμε, αργά ή γρήγορα θα χάσουμε ξανά βαθμούς. Μας λείπει το πάθος, η φωτιά μέσα μας για να κερδίσουμε από το πρώτο λεπτό. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους μας. Ήταν σιωπηλοί για 45 λεπτά. Μας αποδοκίμαζαν επειδή χάναμε, όχι γιατί δεν παίζαμε καλά. Βλέπω πως μας λείπει η φλόγα, αλλιώς δε θα δεχόμασταν γκολ σε κάθε ματς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είναι δική μου δουλειά να ξαναδώσω τη φλόγα στην ομάδα μου. Θέλω όμως και τον κόσμο μας μαζί. Όχι αυτούς που έρχονται στα εκτός έδρας! Αυτοί είναι οι καλύτεροι, αλλά αυτούς στο ‘Έτιχαντ’. Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους συνέχεια, αλλά όλοι είναι… χαλαροί. Η Premier League δε σου κάνει χάρες. Η Άρσεναλ είναι πρώτη και βλέπω πως έχει τη φλόγα. Δεν έχουν κερδίσει το πρωτάθλημα εδώ και δύο δεκαετίες και θέλουν να γράψουν ιστορία. Θέλω να δω το ίδιο πάθος και από μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.