Μ. Γιουνάιτεντ – Μ. Σίτι 2-1: Νίκη με ανατροπή στο ντέρμπι! (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πανηγύρισε τη νίκη στο ντέρμπι με την Σίτι με σπουδαία ανατροπή σε τέσσερα λεπτά και έφτασε τις πέντε διαδοχικές νίκες!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί και στις διαδοχικές ήττες από την Μάντσεστερ Σίτι, επικρατώντας με ανατροπή, 2-1 εντός έδρας για την 20η αγωνιστική της Premier League!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσαν ν΄αξιοποιήσουν για να σκοράρουν ενώ στο δεύτερο σημειώθηκαν όλα τα γκολ! Η ομάδα του Τεν Χαχ, έδειξε αυτοπεποίθηση και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 60ο λεπτό με τον Γκρίλις, γύρισε την εις βάρος της κατάσταση.

Στο 6ο’ ο Ντε Μπρόινε έκανε τη σέντρα από τα δεξιά της περιοχής, ο Γκρίλις με κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντε Χέα για το 1-0 της Σίτι κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του «Όλντ Τράφορντ» μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα.

Οι «μπέμπηδες» ισοφάρισαν στο 78 σε φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για off side.

Ο Μπρούνο Φερνάντες νίκησε τον Έντερσον για το 1-1 και οι διαιτητές μετά από μίνι σύσκεψη αποφάσισαν πως ο εκτεθειμένος Ράσφορντ, δεν είχε συμμετοχή στη φάση.

Στο 82ο λεπτό ο Ράσφορντ έδωσε το προβάδισμα νίκης στη Γιουνάιτεντ κάνοντας την ολική ανατροπή! Ο Γκαρνάτσο με σέντρα έβγαλε ιδανικά για τον Άγγλο ο οποίος έκανε το τελικό 2-1.

Οι «μπέμπηδες» έκαναν το επτά στα επτά σε όλες τις διοργανώσεις μετά τη διακοπή του αγγλικού πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ, ενώ μετρούν έξι νίκες στις τελευταίες επτά αγωνιστικές στην Premier League και μία μόνο ήττα στις τελευταίες 11 αγωνιστικές (8-2-1). Με τη νίκη αυτή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση που τη χωρίζει από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Σίτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.