Λίβερπουλ: Άμεση ενίσχυση στο κέντρο και αναμένονται αφίξεις

Μετά τον αποτυχημένο δανεισμό του Αρτούρ από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι, η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ αναζητά περισσότερη ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Η Λίβερπουλ χρειάζεται ενίσχυση και φαίνεται στο γήπεδο. Η Λίβερπουλ κρίνεται από τα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα δεν έχουν ικανοποιήσει τον Γερμανό τεχνικό που ψάχνει τρόπους να γυρίσει την κατάσταση πριν είναι πολύ αργά. Οι κόκκινοι δανείστηκαν τον Βραζιλιάνο μέσο Αρτούρ από τη Γιουβέντους πριν από έξι μήνες, αλλά η κίνηση ήταν άκαρπη δεδομένου ότι ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα παλεύει με τραυματισμούς κάνοντας μόλις δύο εμφανίσεις και μοιάζει χαμένος στο Λίβερπουλ.

Η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει τη μετακίνησή του μόνιμη για 37,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά φαίνεται απίθανο να ξοδέψει τόσα πολλά στο τέλος της σεζόν για έναν ποδοσφαιριστή που φαίνεται να μην έχει μέλλον στην ομάδα. Θα μπορούσαν, ωστόσο, να επενδύσουν το ίδιο ποσό σε έναν άλλο μέσο της Serie A, καθώς τόσο ο Ολλανδός διεθνής της Αταλάντα, Τέουν Κοουπμάινερς και ο Μαροκινός διεθνής Σοφιάν Άμπραμπατ, έχουν συνδεθεί με μια μετακίνηση στο Άνφιλντ.

Ο Αμραμπάτ παίζει, αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη κανένα παιχνίδι για τη Φιορεντίνα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αναμένεται να εμφανιστεί στην αρχική ενδεκάδα στον αποψινό αγώνα (12/1) για το Coppa Italia με τη Σαμπντόρια. Το συμβόλαιο του Μαροκινού λήγει τον Ιούνιο του 2024, αλλά η Φιορεντίνα θα ενεργοποιήσει ρήτρα για να παρατείνει την παραμονή του στον σύλλογο για μία ακόμη σεζόν.

Η άλλη επιλογή στη μεσαία γραμμή είναι ο Κοουπμάινερς, ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας της Ολλανδίας στο Κατάρ. Ο διευθυντής της Αταλάντα, Τόνι Ντ’Αμίκο, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον 24χρονο, σκόρερ έξι γκολ σε 22 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν. Προειδοποίησε τους «Κόκκινους» ότι ο Ολλανδός μέσος δεν θα έφευγε τον Ιανουάριο, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, η Αταλάντα θα μπορούσε να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις εάν λάβει μια προσφορά της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Αφού πέρασε τέσσερα χρόνια με την ολλανδική ομάδα της AZ, μετακόμισε στο Μπέργκαμο το καλοκαίρι του 2021 έναντι αμοιβής περίπου 12 εκατομμυρίων ευρώ (£10,6 εκατομμύρια). Ωστόσο, το αφεντικό της Αταλάντα, Γκασπερίνι, αποκάλυψε έκτοτε ότι «ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακομίσει τον Ιανουάριο». Η Αταλάντα έχει ήδη επιτρέψει στον πλέι μέικερ Ρουσλάν Μαλινόφσκι να φύγει από τον σύλλογο αυτόν τον μήνα, με τον Ουκρανό να εντάσσεται στη Μαρσέιγ ως δανεικός με την υποχρέωση να τον αγοράσει για ένα αρχικό ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ και δεν έχουν σκοπό να αφήσουν άλλους βασικούς παίκτες τους να φύγουν.

Ο Κοουπμάινερς, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, παραδέχτηκε πρόσφατα ότι είναι κολακευμένος που έμαθε για ενδιαφέρον από τη Λίβερπουλ «Είδα τις αναφορές και τις ιστορίες για τη Λίβερπουλ», είπε ο Ολλανδός στους δημοσιογράφους σε πρόσφατες δηλώσεις στον τύπο. «Χαίρομαι που το βλέπω, αλλά είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Αταλάντα, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.