Το Supercomputer βγάζει Πρωταθλήτρια την Σίτι, στο Champions League τη Λίβερπουλ και… σώζει τη Φόρεστ!

Ο υπερυπολογιστής έκανε τους υπολογισμούς τους και δίνει τον τίτλο της Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι!

Οι αριθμοί δεν παίζουν ποδόσφαιρο και η… περίεργη γλώσσα τους μάλλον δεν “μεταφράζεται” στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Όμως οι αριθμολάγνοι και οι tech ποδοσφαιρόφιλοι ίσως ρίξουν και μια ματιά με ενδιαφέρον στον… υπερυπολογιστή αγγλικής στοιχηματικής εταιρείας, η οποία προσπάθησε να κάνει προβλέψεις μέσω δεδομένων και στατιστικών στοιχείων για τη φετινή Premier League.

Oι Άγγλοι… λατρεύουν το Supercomputer και τις προβλέψεις του. Και ας πέφτει σπάνια μέσα. Πάντως αν πιστέψουμε τα αποτελέσματα του, τότε η κορυφή θα… αλλάξει στο τέλος της σεζόν, ενώ θα υπάρξουν ανατροπές και στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Η Σίτι θα πάρει το πρωτάθλημα!

Ο υπερυπολογιστής θεωρεί ότι η Άρσεναλ τελικά θα… λυγίσει και χρίζει πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με το Supercomputer, ενώ – σύμφωνα με τους υπολογισμούς – η Άρσεναλ θα τερματίσει στη δεύτερη θέση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Παρά τη δύσκολη βαθμολογική θέση της Λίβερπουλ, ο υπερυπολογιστής εκτιμά ότι οι Reds θα μπορέσουν να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League, όπως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξασφαλίζοντας συνάμα το “εισιτήριο” για το Champions League, ενώ… ευρωπαία θα γίνει και η Νιουκάστλ. Η Τσέλσι θα… αρκεστεί στο Conference League και η Μπράιτον θα βρεθεί στην πρώτη οκτάδα.

Βίρτζιλ Φαν Ντάικ
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Η μάχη της ουράς

Η ιστορική Έβερτον δεν πρόκειται να… σώσει την παρτίδα και σύμφωνα με τους υπολογισμούς θα υποβιβαστεί μαζί με τη Σαουθάμπτον και την Μπόρνμουθ, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ θα καταφέρει την τελευταία στιγμή να διατηρήσει τη θέση της στην “αφρόκρεμα” του αγγλικού ποδοσφαίρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.