Αλέξις ΜακΆλιστερ: Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής που θέλει όλη η Ευρώπη

Στα γήπεδα του Κατάρ συστήθηκε για τα καλά στο παγκόσμιο κοινό, στα γήπεδα της Αγγλίας έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια του με την φανέλα της Μπράιτον.

Ο Κάρλος Μακ Άλιστερ, πατέρας και ατζέντης του μέσου της Μπράιτον, Αλέξις Μακ Άλιστερ, σχολίασε το μέλλον του γιου του. Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος τράβηξε την προσοχή των συλλόγων σε όλη την Ευρώπη με τις απίστευτες εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Αλμπισελέστε για τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο. Ο Μακ Άλιστερ εμφανίστηκε σε όλα τα παιχνίδια εκτός από ένα για την Αργεντινή, σκοράροντας εναντίον της Πολωνίας και έδωσε ασίστ στον τελικό εναντίον της Γαλλίας.

Ο Κάρλος Μακ Άλιστερ μίλησε για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους και ποια είναι τα επόμενα βήματα για τον γιο του. «Η Γιουβέντους είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας από τους πιο διάσημους στον κόσμο. Μπορώ μόνο να πω ότι μαζί με τον σύλλογο θα αναλύσουμε τις προσφορές που μας έρχονται και μετά θα αποφασίσουμε τι θα γίνει στο μέλλον του. Είναι πολύ χαρούμενος στην Αγγλία και είναι ευγνώμων στην Μπράιτον γιατί του έδωσαν την ευκαιρία να φτάσει στην Ευρώπη. Δεν μπορούμε να δώσουμε τιμή, όμως, ούτε λέμε ποιος μας τηλεφώνησε. Δεν θέλουμε να δώσουμε πληροφορίες που θα μπορούσαν να προδικάσουν τις επικείμενες διαπραγματεύσεις, εάν υπάρχουν».

Ο 24χρονος έχει συμβόλαιο με την Μπράιτον μέχρι το 2025 και έχει εκτιμώμενη χρηματιστηριακή αξία του είναι περίπου 42 εκατ. ευρώ. Δημοσιεύματα από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Αργεντινός μέσος είναι ανοιχτός σε μια μεταγραφή στο Τορίνο, δίνοντας στη Γιουβέντους μια πραγματική ευκαιρία να εξασφαλίσει την υπογραφή του τους επόμενους μήνες. Αυτή τη σεζόν, έχει σκοράρει πέντε γκολ σε 14 εμφανίσεις στην Premier League για τους «Γλάρους».

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται σοβαρά να κάνει κίνηση για τον Αλέξις Μακ Άλιστερ, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει το πράσινο φως για μεταγραφή στο Τορίνο. Η Γιουβέντους ψάχνει να πάρει έναν νέο μέσο για να μπει στην ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, προετοιμάζοντας την αποχώρηση του Αντριέν Ραμπιό το καλοκαίρι. Η Γηραιά Κυρία είναι επίσης πρόθυμη να πουλήσει τον Γουέστον ΜακΚένι για να μαζέψει χρήματα. Η δουλειά του Μακ Άλιστερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενθουσίασε τη Γιουβέντους, η οποία θέλει να πάρει τον 24χρονο άμεσα. Ο Αργεντινός μέσος έχει καταστήσει σαφές ότι είναι ανοιχτός στη μετακόμιση στο Τορίνο, δίνοντας στον σύλλογο μια βασική ώθηση. Τώρα η μπάλα έχει περάσει στην Μπράιτον, η οποία πρέπει να αποφασίσει αν θέλει να κερδίσει χρήματα από τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου την ίδια ώρα που τον αναζητούν πολλοί σύλλογοι σε όλη την Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.