Άρσεναλ: Η αγωνία του Αρτέτα για τον Ζεσούς (pic)

O προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, εξακολουθεί να περιμένει την τελική διάγνωση για την έκταση του τραυματισμού στο γόνατο που υπέστη ο Γκαμπριέλ Ζεσούς στην ήττα της Βραζιλίας από το Καμερούν, την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, έγινε γρήγορα παίκτης με επιρροή για τους Λονδρέζους και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο εκπληκτικό ξεκίνημά τους στη σεζόν. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώθηκε ότι ο 25χρονος θα χάσει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από τραυματισμό στο γόνατο, στην ήττα της Βραζιλίας από το Καμερούν την Παρασκευή.

Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή περιμένει να ανακαλύψει την πλήρη έκταση του τραυματισμού του Βραζιλιάνου επιθετικού, καθώς ορισμένες αναφορές υποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση, που θα τον απέκλειε μέχρι τον Μάρτιο, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι θα μπορούσε να λείψει για εβδομάδες και όχι για μήνες.

Ενώ ο Αρτέτα περιμένει την επιβεβαίωση για τον Ζεσούς, τουλάχιστον τον χαροποιεί η επιστροφή του μακροχρόνια απόντα Έμιλ Σμιθ Ρόου, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην ομάδα της Άρσεναλ που θα συμμετάσχει στο Σούπερ Καπ του Ντουμπάι. Ο Σμιθ Ρόου έχει μείνει στο περιθώριο από τότε που έκανε την επέμβαση στη βουβωνική χώρα τον Σεπτέμβριο, αλλά βρίσκεται σε πορεία για να επιστρέψει με τη νέα χρονιά.

Ο 22χρονος είχε καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα, πριν από τον τραυματισμό του και ο απόφοιτος της Ακαδημίας των «κανονιέρηδων» θα δώσει στον Αρτέτα άλλη μια επιθετική επιλογή, πριν από την επιστροφή της Άρσεναλ στη δράση, κόντρα στη Γουέστ Χαμ την «Boxing Day». Ενώ μένει να δούμε πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης ο Ζεσούς, είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το εορταστικό πρόγραμμα της Άρσεναλ στην Premiere League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.