Γιουβέντους και Ίντερ τον έχουν βάλει στο… μάτι

Ο Ενγκολό Καντέ θα μπορούσε να μετακομίσει από την Premier League και την Τσέλσι, στη Serie A. Ίντερ και Γιουβέντους είναι μεταξύ των ομάδων που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν την περίσταση, καθώς στα τέλη Ιουνίου εκπνέει το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου, οπότε από τον Ιανουάριο μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με τα ενδιαφερόμενα κλαμπ.

Η Ίντερ και η Γιουβέντους, σύμφωνα με τη Repubblica θα μπορούσαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετακίνησης για τον Γάλλο μέσο τον Ιανουάριο έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Καντέ προσδιορίστηκε από τον προπονητή της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, ως υποψήφιος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ίντερ, ένας χώρος που χρίζει αναβάθμισης σύμφωνα με τον Ιντζάγκι.

Η Ίντερ, η οποία βρίσκεται πέμπτη στη Serie A, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια πρόκληση για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του 31χρονου, με τον Γάλλο να έχει υπογράψει συμβόλαιο με απολαβές 330 χιλιάδων ευρώ την εβδομάδα, το 2018.
Η Γιουβέντους πιστεύει επίσης ότι ο Καντέ θα μπορούσε να προσφέρει ισορροπία στην ομάδα της. Ο Γάλλος αμυντικός χαφ θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον άλλο Γάλλο μέσο Αντριέν Ραμπιό, του οποίου το συμβόλαιο στο Τορίνο, λήγει επίσης στο τέλος της σεζόν.

Ο Καντέ αναρρώνει αυτή τη στιγμή μετά από μια εγχείρηση στον οπίσθιο μηριαίο του τον περασμένο μήνα, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αρχικά υπέστη τον τραυματισμό τον Αύγουστο, πριν επιδεινωθεί το πρόβλημα στην προπόνηση τον περασμένο μήνα. Αυτή η εξέλιξη περιόρισε τον Καντέ σε μόλις δύο εμφανίσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν, επιτείνοντας τις μακροχρόνιες ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.