Ρονάλντο: Επόμενος σταθμός;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απομακρύνεται από το Μάντσεστερ και ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 37χρονος Πορτογάλος έπεσε στο προσκήνιο αφού έδωσε μια ενδεικτική συνέντευξη με τον Πιρς Μόργκαν, όπου δήλωσε την έλλειψη σεβασμού για τον Έρι Τεν Χαχ, την αποτυχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξελιχθεί και τη δυστυχία του στον σύλλογο. Ο Ρονάλντο φαίνεται βέβαιο ότι θα φύγει από τους κόκκινους διαβόλους τον Ιανουάριο, πυροδοτώντας εικασίες για την επόμενη ομάδα του.

Το τρέχον φαβορί για την απόκτηση του Ρονάλντο τον Ιανουάριο φαίνεται να είναι η πρώτη του ομάδα η Σπόρτινγκ. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται μια μετακόμιση στην Τσέλσι με τον Αμερικανό ιδιοκτήτη της να θαυμάζει τον Ρονάλντο και ολοκληρώνοντας το βάθρο βρίσκεται ένας «άγνωστος» σύλλογος στο MLS. Αν και μπορεί να είναι λιγότερο πιθανό, η επιστροφή στην Ιταλία δεν μπορεί να αποκλειστεί. Οι τρέχουσες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι Νάπολι και στη Ρόμα είναι πιθανοί προορισμοί, αν και δεν είναι ακόμη σαφές πώς θα μπορούσε κάποιος σύλλογος να αντέξει οικονομικά τους μισθούς του.

Η άφιξη του Ρονάλντο σε κάθε ιταλικό σύλλογο θα τους έδινε μια βασική επιθετική ώθηση και θα μπορούσε να είναι ο παράγοντας διαφοράς στους αντίστοιχους στόχους τους για τη σεζόν, με τη Νάπολι να διψά για το Scudetto και τη Ρόμα να αγωνίζεται για την πρώτη τετράδα. Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές του στην Ιταλία στο παρελθόν, σκοράροντας 101 γκολ και 22 ασίστ σε 134 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για τη Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.