Τότεναμ-Λιντς 4-3: Ο Μπετανκούρ “σπηρούνιασε” τα “παγώνια” (hls)

Η Λιντς εντυπωσίασε στο Λονδίνο παίρνοντας τρεις φορές το προβάδισμα, ωστόσο η Τότεναμ είναι εκείνη που πανηγύρισε τη νίκη σε ματς με φοβερή εξέλιξη και πλοκή.

‘Οταν τίθενται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες που τρέχουν περισσότερες από όλες τις υπόλοιπες στην Πρέμιερ Λιγκ το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό κι ενίοτε ανατρεπτικό. Η Λιντς βρήκε γκολ μόλις στην πρώτη περίπτωση που έστειλε τη μπάλα στον Κρισένσιο Σάμερβιλ και ο Ολλανδός στο 10ο λεπτό σκόραρε για τέταρτο διαδοχικό ματς για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Τότεναμ βρέθηκε σε ακόμη ένα πρώτο ημίχρονο της υπό πίεση. Ανέβασε στροφές, έγινε απαιτητική και έφτασε στην ισοφάριση με την προσφιλή της συνήθεια, με γκολ δηλαδή από εκτέλεση κόρνερ για να πετύχει ο Χάρι Κέιν το δωδέκατο φετινό του γκολ. Η Λιντς όμως είδε και το Ροντρίγκο να σκοράρει για τέταρτο σερί ματς και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-1. Για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε η αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ήταν σημαντική καθώς κατάφερε να φτάσει πολύ γρήγορα στην ισοφάριση με το Μπεν Ντέιβις, σε φάση πάντως που η τύχη “έκλεισε το μάτι” στον Ουαλό αμυντικό.

Ο Ροντρίγκο στο 76ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ αλλά ούτε αυτή τη φορά το προβάδισμα των φιλοξενούμενων αποδείχθηκε καθοριστικό, καθώς ο Ροντρίγκο Μπετανκούρ με δύο τέρματα στο 81ο και το 83ο λεπτό οδήγησε την Τότεναμ στην έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη απέναντι στη Λιντς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.