Mεντί: «Δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ, οι γυναίκες έρχονταν μαζί μου λόγω του ποδοσφαίρου»

Τι είπε ο Μπεντζαμίν Μεντί κατά τη διάρκεια της δίκης του για βιασμό στην Αγγλία.

Ο Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, δικάζεται στο Τσέστερ της Αγγλίας, κατηγορούμενος για επτά βιασμούς, μία απόπειρα βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση εναντίον έξι νεαρών γυναικών.

Ο δέκα φορές διεθνής με τους «τρικολόρ», σε ερωτήσεις της συνηγόρου του Έλενορ Λιούις, τόνισε ότι ήταν εύκολο γι’ αυτόν να βρίσκει ερωτικές συντρόφους λόγω του status του ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, εξακολουθώντας να αρνείται τις κατηγορίες.

«Έβγαινα δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα και το απολάμβανα. Οι γυναίκες άρχισαν να με προσέχουν από τα 18 όταν έπαιζα στη Μαρσέιγ, αλλά η προσοχή τους δεκαπλασιάστηκε όταν άρχισα να παίζω για τη Σίτι. Ξέρω ότι δεν είμαι ο Μπραντ Πιτ και γνωρίζω ότι οι γυναίκες δεν έρχονταν σε μένα λόγω εμφάνισης, αλλά λόγω του ποδοσφαίρου. Όμως έτσι κι αλλιώς το απολάμβανα. Τις περισσότερες φορές έρχονταν αυτές σε εμένα, κάποιες φορές τις πλησίαζα εγώ. Αν δεν ήθελαν να έχουν επαφή μαζί μου, το δεχόμουν και σταματούσα».

Σε ερώτηση για το αν έπαιρνε προφυλάξεις και αν ερχόταν σε επαφή με περισσότερες από μία γυναίκες σε μία βραδιά, ο Μεντί απάντησε:

«Δεν είναι κάτι καλό για να το λες, αλλά εκείνο τον καιρό δεν ανησυχούσα. Ήξερα το ρίσκο. Για μένα ήταν νορμάλ να κοιμάμαι με περισσότερες από μία γυναίκες κάθε βράδυ. Τώρα συνειδητοποιώ ότι ήταν παράξενο και ότι η στάση μου απέναντι στις γυναίκες έδειχνε έλλειψη σεβασμού. Η καριέρα μου στιγματίστηκε από κάποιους σοβαρούς τραυματισμούς, ένιωθα θλιμμένος και γλεντούσα για να νιώσω καλύτερα, κάτι για το οποίο μετανιώνω. Πλέον ντρέπομαι να μιλώ για το σεξ».

Ο Μεντί, προφυλακίστηκε μεταξύ Αυγούστου 2021 και Ιανουαρίου 2022, κάτι που όπως τόνισε, τον έκανε να σκεφτεί πολλά πράγματα διαφορετικά:

«Είχα τον καιρό να σκεφτώ για τη ζωή μου και τι έκανα. Διασκέδαζα, αλλά μέσα μου είχα πόνο. Δεν συνειδητοποιούσα ότι θα μπορούσα να πληγώσω τα συναισθήματα των γυναικών ακόμα και αν και οι δύο είχαμε δεχτεί να έχουμε επαφή. Στη διάρκεια της φυλάκισης έμαθα πολλά για τη ζωή. Δεν είχα δουλέψει σε τίποτε άλλο εκτός από το ποδόσφαιρο και ό, τι ήθελα μπορούσα να το αγοράσω. Στη φυλακή έβγαζα 4 λίρες την ημέρα για να αγοράσω φαγητό από την καντίνα. Για πρώτη φορά στη ζωή μου έπρεπε να είμαι προσεκτικός. Έμαθα την αξία των χρημάτων».

Η δίκη του Μεντί συνεχίζεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.