Λιντς-Μπόρνμουθ 4-3: Ωδή στην ανατροπή…! (hls)

Σε ένα ματς με συναρπαστικό σενάριο η Λιντς επικράτησε με σκορ 4-3 της Μπόρνμουθ, ανατρέποντας το προβάδισμα δύο τερμάτων των φιλοξενούμενων. Προβάδισμα που είχαν πάρει ανατρέποντας εκείνο της Λιντς...

Η Μπόρνμουθ δεν είχε προηγηθεί ποτέ στην έδρα της Λιντς, ενώ μετρούσε 6 ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις. Στην πρώτη της στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ η αρχή δεν ήταν υποσχόμενη. Ο Ροντρίγκο ευστόχησε σε πέναλτι μόλις στο 2ο λεπτό και τα “παγώνια” ενίσχυσαν την καλή ψυχολογία που είχε δημιουργήσει η νίκη επί της Λίβερπουλ.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, βρήκαν την ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με τον Ταβερνίερ και το προβάδισμα στο 19ο με τον Μπίλινγκ. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Μπόρνμουθ έπαιρνε προβάδισμα στο Έλαντ Ρόουντ και φρόντισε να το διευρύνει στο 48ο λεπτό με το 50ο τέρμα του Σολάνκι με τη φανέλα της σε αγώνα πρωταθλήματος.

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΜΑΤΣ

Ενδεχομένως ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Λιντς δε θα φανταζόταν αυτό που ακολούθησε. ο Γκρίνγουντ πέρασε στο ματς ως αλλαγή, μείωσε σε 3-2 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής με το αριστερό στο 60ο και 8 λεπτά αργότερα εκτελώντας κόρνερ με το δεξί έδωσε ασίστ στον Κούπερ για το 3-3. Η απίθανη ανατροπή των γηπεδούχων ολοκληρώθηκε στο 84ο λεπτό με τον Σάμερβιλ να σκοράρει σε τρίτο διαδοχικό ματς.

Η Μπόρνμουθ καταγράφηκε ως η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που ηττάται σε δύο διαδοχικά ματς έχοντας προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων σε καθένα από αυτά, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική ήταν η Τότεναμ εκείνη που την είχε υποχρεώσει σε ανάλογο αποτέλεσμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.