Μάντσεστερ Σίτι: Τέλος τα λευκά σορτς στη γυναικεία ομάδα

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αποφάσισε να καταργηθούν τα λευκά σορτς στη γυναικεία ομάδα, από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος της συγκεκριμένης απόφασης, ήταν τα παράπονα των παικτών, οι οποίες ένιωθαν άβολα με τα λευκά σορτς, ειδικά όταν βρίσκονταν σε εμμηνόρροια. Οι ιθύνοντες των «πολιτών» ήρθαν σε επικοινωνία με την «Puma», η οποία προμηθεύει με αθλητικό υλικό την ομάδα και αποφασίστηκε να γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή τη νέα σεζόν. Πρόβλημα με τα λευκά σορτς είχαν οι παίκτριες της εθνικής Αγγλίας στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά και της Γαλλίας, με τις Μπεθ Μιντ και Γουέντι Ρενάρ, να ζητούν την κατάργηση των λευκών σορτς.

Η γερμανική εταιρία αναφέρει από την πλευρά της: «Λόγω των σχολίων των ποδοσφαιριστριών και του υποκείμενου θέματος των γυναικών που δε θέλουν να φορούν άσπρο σορτς στις “δύσκολες μέρες” του μήνα, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα ρούχα που θα είναι διαθέσιμα για τις αθλήτριές μας. Από τη σεζόν 2023-24, δε θα παρέχουμε πλέον λευκά σορτς στις αθλήτριές μας. Θέλουμε να στηρίζουμε τις ποδοσφαιρίστριες μας και να τους παρέχουμε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον για να αισθάνονται άνετα και μπορούν να αποδώσουν στο μάξιμουμ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.