Τότεναμ-Έβερτον 2-0: Εύκολη νίκη με τον 400ρη Κέιν (hls)

Με τον Χάρι Κέιν να συμπληρώνει 400 ματς και να ανοίγει το σκορ, η Τότεναμ επιβλήθηκε 2-0 της Έβερτον και έπιασε την Μάντσεστερ Σίτι στη δεύτερη θέση της Premier League.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και μέχρι το 22′ είχαν ήδη 3 φάσεις με Κέιν και Ριτσαρλίσον, αλλά καμία δε βρήκε στόχο. Η Έβερτον αν και δεν είχε πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια της έχασε 2 τετ α τετ με Γκρέι και Ονάνα, με τους φιλοξενούμενους να πλασάρουν και τις 2 φορές πάνω από το δοκάρι του Γιορίς.

Το δεύτερο μέρος ήταν ξεκάθαρα υπόθεση των παικτών του Κόντε καθώς αυτοί του Λάμπαρντ δεν είχαν καν τελική. Στο 53′ ο Κέιν και στο 56′ ο Σον απείλησαν, αλλά ο Πίκφορντ είχε αντίδραση. Ο Άγγλος τερματοφύλακας πάντως έκανε το λάθος που οδήγησε στο πέναλτι του Κέιν στο 58′, έχασε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, ο οποίος δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Ο Κέιν με αυτό το γκολ έκανε ρεκόρ, καθώς για πρώτη φορά στην καριέρα του σκοράρει σε 5 διαδοχικά παιχνίδια στην πρέμιερ λιγκ. Το τελικό 2-0 έγραψε ο Χόιμπιεργκ στο 86′ τελειώνοντας την υπόθεση νίκη.

Τα highlights του ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.