Γουλβς – Νοτ. Φόρεστ 1-0: Νίκη “οξυγόνο” (hls)

Η Γουλβς σκόραρε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ζοσέ Σα απέκρουσε πέναλτι του Μπρέναν Ρότζερς, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε σημαντική νίκη εις βάρος της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία την οδήγησε εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Η Γουλβς σκόραρε για πρώτη φορά στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ στο δεύτερο ημίχρονο για να αλλάξει τις συνήθειες της και να φτάσει στη δεύτερη νίκη της. Η Νότιγχαμ Φόρεστ κράτησε μακριά από την περιοχή του Χέντερσον τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε τυχερή λίγο πριν από την ολοκλήρωση του όταν η κεφαλιά του Κίλμαν κατέληξε στο δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να αποδειχθεί αιχμηρή στην επίθεση.

Η Γουλβς πήρε προβάδισμα στο 55ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες, ωστόσο στη συνέχεια δεν απείλησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ανέπτυξαν δραστηριότητα κι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν επίσης από τη λευκή βούλα, αλλά ο Μπρέναν Τζόνσον που ανέλαβε την εκτέλεση στο 78ο λεπτό δε μπόρεσε να νικήσει το Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, καθώς υπερασπίστηκε το μοναδικό τέρμα το οποίο έδωσε και τη νίκη τελικά στην ομάδα του.

Η Γουλβς επέστρεψε στο σκοράρισμα και στις νίκες πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στα τελευταία 17 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.